Index / Persoonlijke financiën / Wat is een Future Advance hypotheek?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Wat is een Future Advance hypotheek?

Future vooraf hypotheken zijn kredietlijnen die zijn beveiligd met een stuk van eigendom of andere activa. Deze leningen veilig onroerend goed voor toekomstige kredietverliezen die niet volledig wordt uitgekeerd op lening sluiten. De term "toekomst v

Advertisement

Future vooraf hypotheken zijn kredietlijnen die zijn beveiligd met een stuk van eigendom of andere activa. Deze leningen veilig onroerend goed voor toekomstige kredietverliezen die niet volledig wordt uitgekeerd op lening sluiten. De term "toekomst van tevoren" omvat verschillende vormen van krediet.

Home Equity Loans

Home equity kredietlijnen, of HELOCs, zijn toekomstige vooraf hypotheken. Deze types van leningen komen vaker voor individuele leners. Een heloc kan worden afgesloten voor, zeg, $ 50.000, en de lener kan een of meer van het geld vooraf te nemen en laat de kredietlijn geopend. Deze types van leningen zijn vaak voor degenen die thuis verbeteringen aan woningen.

bouw Leningen

Constructies leningen worden gefinancierd op stukken grond waar een kredietnemer of leners van plan om een ​​stuk onroerend goed op te bouwen. De geldschieter en de lener werken samen om een ​​budget voor de woningbouw te ontwikkelen, afspraken te maken over een bedrag van de lening en dan de financiering van een toekomstig voorschot hypotheek die de lener kan benaderen als hij supplies nodig heeft of moet om arbeiders te betalen om te bouwen.

Business Leningen

Soms toekomst vooraf hypotheken worden gefinancierd met een bedrijf als onderpand. Deze leningen worden vaak gebruikt voor de financiering van onderzoek en ontwikkeling, innovatie, herinvestering en elke maand loonlijst te maken. Meestal kredietverstrekkers alleen zakelijke vooraf hypotheken aan ondernemers die een positieve track record van on-time betalingen en sterke zakelijke inkomsten te verlenen.

commerciële leningen

Vastgoedbeleggers vaak gebruik maken van commerciële lening vooraf hypotheken. Bijvoorbeeld, als een ontwikkelaar heeft een grote strook van het land dat hij of zij van plan is om te zetten in een wijk gekocht, kon hij of zij een commerciële ontwikkeling lijn van het krediet te beveiligen (meestal voor meerdere miljoenen euro's) waarmee hij of zij kan gebruiken voor onroerend goed bouw. Nogmaals, deze leningen zijn vaak alleen verleend aan degenen met een sterke record van winstgevende ontwikkelingen.

Waarschuwing

Voor particulieren vooral, kan de toekomst vooraf hypotheken gevaarlijk zijn. Kredietlijnen eisen dat de kredietnemer om betalingen te verrichten op het openstaande saldo van de lening. Elke lener moet in staat terugbetaling van de lening, zelfs als de volledige voorschot wordt genomen uit de lijn. Ook de terugbetaling op toekomstige vooraf hypotheken is een grotere uitdaging als de standaard maandelijkse betaling kan fluctueren.

Share This Post