Index / Eten drinken / Wat is een droge Bar?

Share This Post

Eten drinken

Wat is een droge Bar?

Bij de inrichting van een huis, zijn er een aantal leuke items die pit kan toevoegen aan gebieden waar u van plan bent op een feestje. Een droge bar is een populaire en goedkope stuk dat een kamer of patio kan transformeren in een verbeterde party ru

AdvertisementBij de inrichting van een huis, zijn er een aantal leuke items die pit kan toevoegen aan gebieden waar u van plan bent op een feestje. Een droge bar is een populaire en goedkope stuk dat een kamer of patio kan transformeren in een verbeterde party ruimte.

Wat het is

Een droge bar is een meubel ontworpen om barware, flessen en andere accessoires zoals cocktailservetten of voorgerecht platen vast te houden. Het is meestal ongeveer contra hoogte, op de bereiding van dranken te vergemakkelijken. Sommige droge bars kan worden ingebouwd in een kamer, met meer uitgewerkte degenen inclusief rekken, wijnrekken of zelfs een mini-koelkast. Er zijn vele manieren om een ​​huis bar aan te passen.

What It Is not

Het verschil tussen een droge bar en een natte bar is eenvoudig - natte bars hebben een wastafel. Het ontbreken van een wastafel in de droge bar maakt het minder duur en elimineert eventuele zorgen over het vinden van de juiste plek waar u het kunt aansluiten. Een eenvoudige droge bar kan overal worden geplaatst.

Een veelzijdig

Als woninginrichting, kan een droge bar zeer nuttig zijn wanneer deze niet in gebruik als bar. Veel eetkamer sets overeenkomende stukken die gebruikt kan worden als een buffet bij het presenteren van grote groepen of voor het opslaan van China. In een foyer, kan hetzelfde stuk van het meubilair zo waardevol teller ruimte voor fotolijstjes of decoratieve voorwerpen dienen.

wanneer mee naartoe

De droge bar biedt gasten een gemakkelijk toegankelijke plek om drankjes te bereiden, zonder dat u uw keuken te zoeken naar gereedschap of ingrediënten. Dit kan een grote aanwinst voor de gastheren die niet willen gasten wroeten door hun lades en kasten zijn.

Accessoires

Bij de opslag van je droge bar, kunt u overwegen de volgende instrumenten: wijn key wijn beluchter fles, opener ijs emmer, ijs tang, bierviltjes, servetten, tandenstokers, glasbedels, cocktail paraplu's of decoraties en asbakken.

Share This Post