Index / Persoonlijke financiƫn / Wat is een Donut Hole Met Insurance?

Share This Post

Persoonlijke financiƫn

Wat is een Donut Hole Met Insurance?

De doughnut hole is een fenomeen in verband met Medicare Part D, het voorschrijven van geneesmiddelen deel van Medicare. Hoewel Medicare Part D helpt veel senioren veroorloven hun voorgeschreven medicijnen, de donut hole verwijst naar een gat in de d

Advertisement

De doughnut hole is een fenomeen in verband met Medicare Part D, het voorschrijven van geneesmiddelen deel van Medicare. Hoewel Medicare Part D helpt veel senioren veroorloven hun voorgeschreven medicijnen, de donut hole verwijst naar een gat in de dekking.

Identificatie

Met Medicare Part D, tot u zich aanmeldt voor een plan waarbij u betaalt out-of-pocket premies voor uw voorgeschreven medicijnen totdat u uw eigen risico te bereiken. Dan, je deel D voordeel kicks in Echter, zodra je een bepaald bedrag te besteden -. $ 2800 als 2010 - uw Part D dekking eindigt, en je de donut hole hebt ingevoerd. U verblijft in de donut hole totdat je een bepaald bedrag te besteden - $ 4500 vanaf 2010.

Kenmerken

Sommige Medicare Part D plannen bieden dekking voor mensen die voer de doughnut hole. Als u kiest voor dat, voor te bereiden op een hogere maandelijkse premie te betalen, wijst op de HealthCare.gov website. In een aanvullende maatregel om mensen die voer de doughnut hole te helpen, de overheid voorbij de Affordable Care Act, die deel D ontvangers voorziet in 2010 met een $ 250 korting check.

Preventie / Solution

De Affordable Care Act zullen mensen die de donut hole te voeren in 2011 een 50 procent korting op de merknaam geneesmiddelen op recept te geven. De donut hole is gepland voor eind 2020.

Share This Post