Index / tech / Wat is een document Window?

Share This Post

tech

Wat is een document Window?

Document ramen zijn de grafische vakken die pop-up op het scherm wanneer de gebruiker op een programma-icoon op het bureaublad klikt. Een document venster kan ook worden geraadpleegd bij het klikken op een bestandsnaam die genoemd worden in een map,

Advertisement

Document ramen zijn de grafische vakken die pop-up op het scherm wanneer de gebruiker op een programma-icoon op het bureaublad klikt. Een document venster kan ook worden geraadpleegd bij het klikken op een bestandsnaam die genoemd worden in een map, zoals Mijn documenten. Zodra het document venster wordt geopend, kan het bestand vervolgens beoordeeld worden, bewerkt of opgeslagen als een ander type document.

Betekenis

Document ramen zorgen voor een gemakkelijke manier om te lezen of verschillende soorten documenten te bewerken. Veel programma's, zoals tekstverwerkers, zal tekstbestanden opgeslagen in formaten van een ander type programma te openen. De meeste programma's zorgen voor meerdere document ramen open op hetzelfde moment te zijn.

Grootte

Een document venster kan het hele scherm vullen of kan worden aangepast aan de gebruikers voorkeur. Door te wijzen de muisaanwijzer naar de zijranden van het venster, kan het venster omvang worden uitgebreid of gecontracteerd. Veel programma's bieden de keuze van een minimum te beperken, gedeeltelijke scherm of het volledige scherm in de rechter bovenhoek van het programma.

overwegingen

De meeste computerprogramma's gebruik maken van een document venster, hoewel elk programma bepaalt haar eigen parameters van wat wel of niet kan worden gedaan binnen het venster. Sommige programma's staan ​​alleen het document te lezen, terwijl anderen mogelijk te maken voor een onbeperkt aantal bewerkingen. Veel programma's zal geopende documenten op gezette tijden op te slaan, zodat de gebruikers werken binnen het document venster is niet verloren.

voordelen

Document ramen zorgen voor elk programma slechts één keer in het geheugen geladen. Dit helpt om te besparen op het geheugen en CPU-gebruik, het vrijmaken van delen van deze middelen voor andere computeractiviteiten behoeften. Door te klikken op de 'venster' tekst in de menu lijn, kan de gebruiker gemakkelijk heen en weer tussen geopende documenten schakelen zonder dat u één te sluiten voor het openen van een ander. Document ramen te kopiëren en plakken van het ene programma naar het andere, zoals het invoegen van een foto in een tekstverwerkingsdocument.

Waarschuwing

Hoewel de meeste computers hebben voldoende geheugen om meerdere documenten ramen open op hetzelfde moment, als er te veel open zijn, kan de computer veroorzaken te vertragen of te stoppen reageert op commando's. De beste oplossing voor dit probleem te beperken hoeveel documenten zijn geopend tegelijkertijd en na controle van de technologie ramen prestatie toegankelijk Windows Taakbeheer houden.

Share This Post