Index / Persoonlijke financiën / Wat is een conventionele lening Zonder PMI?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Wat is een conventionele lening Zonder PMI?

Een conventionele lening is een hypotheek verkregen uit een particuliere geldschieter zonder steun van de overheid en met een aanbetaling groot genoeg is om de normen van de geldschieter te voldoen. Met een groot genoeg aanbetaling, heeft de kredietn

Advertisement

Een conventionele lening is een hypotheek verkregen uit een particuliere geldschieter zonder steun van de overheid en met een aanbetaling groot genoeg is om de normen van de geldschieter te voldoen. Met een groot genoeg aanbetaling, heeft de kredietnemer niet nodig om particuliere hypotheek verzekering te betalen. Als een kredietnemer niet voldoet aan criteria kredietverstrekkers 'voor lening goedkeuring, of als ze niet genoeg van een aanbetaling hebben, zal ze niet in staat zijn om een ​​conventionele lening te krijgen en kunnen moeten betalen voor hypothecaire verzekeringen.

Conventionele vs. FHA

In eigen financiën termen, een conventionele lening is gewoon een hypotheek die u zonder hulp van de Federal Housing Administration of FHA. Typisch, voor een conventionele lening, aspirant-huizenkopers naar een geldschieter en een aanvraag voor een hypotheek; de geldschieter een overzicht van de aanvragers krediet geschiedenis en de huidige financiën en, indien zij voldoen aan de normen van de geldschieter, keurt een lening. Sommige mensen niet voldoen aan normen kredietverstrekkers '. In dat geval kan de huizenkopers aanvraag voor een lening garantie van de FHA. Een FHA garantie verzekert een geldschieter dat de overheid de hypotheek zal betalen als de leningnemer in gebreke blijft op.

Mortgage Insurance

Lenders willen huizenkopers zien zetten hun eigen geld op de lijn. Hoe meer van hun eigen geld dat ze hebben geïnvesteerd in een huis, hoe groter de kans huiseigenaren zijn trouw hun betalingen. Dat is de reden waarom geldschieters vereisen gewoonlijk leners om een ​​aanbetaling te maken; de standaardhoeveelheid is 20 procent van de waarde van het huis. Leners kunnen nog steeds een lening met een aanbetaling van minder dan 20 procent, maar de geldschieter gaat om ze te laten betalen voor de hypotheek verzekering - een verzekering die de kredietgever als de kredietnemer wanbetalingen op de hypotheek betaalt.

PMI

Leners met FHA-backed leningen te kopen hun hypotheek verzekering rechtstreeks uit FHA. Kredietnemers met conventionele leningen moet aanschaffen particuliere hypotheek verzekering, of PMI, van een bedrijf geselecteerd door hun geldschieter. De leners betalen voor de verzekering met premies toegevoegd aan hun maandelijkse hypotheek rekeningen. Een conventionele lening zonder PMI, dan is er een waar de geldschieter was tevreden met de aanbetaling van de kredietnemer en was het niet nodig particuliere hypotheek verzekering.

voordelen

Het voordeel van het hebben van een lening zonder PMI is duidelijk: U hoeft niet te betalen voor de hypotheek verzekering, bespaart u een beetje geld elke maand. En conventionele leningen hebben verschillende voordelen ten opzichte FHA leningen. Voor een, de rente op conventionele leningen zijn meestal lager dan die op FHA leningen, als gevolg van, onder andere, de lagere gepercipieerde risico van conventionele leningen en de hogere administratieve kosten die gemoeid zijn met het krijgen van FHA goedkeuring. Ook conventionele leningen zijn in wezen onbeperkt: Zolang kredietnemers de betalingen kunnen veroorloven, kunnen ze zo duur een huis te kopen als ze willen. De maximale grootte van een FHA lening echter beperkt door de wet. Met ingang van 2011, de grootste FHA lening die u zou kunnen krijgen voor een eengezinswoning in de meeste gebieden van het land was $ 271.050; was hoger in dure gebieden.

Share This Post