Index / Bedrijf / Wat is een Audit Plan?

Share This Post

Bedrijf

Wat is een Audit Plan?

Audits zijn externe beoordelingen van de financiële informatie, uitgevoerd door openbare accountantskantoren. Voorafgaand aan de uitoefening van het auditproces, accountantskantoren zorgen voor een audit plan voor elke klant. feiten Audits plannen be

AdvertisementAudits zijn externe beoordelingen van de financiële informatie, uitgevoerd door openbare accountantskantoren. Voorafgaand aan de uitoefening van het auditproces, accountantskantoren zorgen voor een audit plan voor elke klant.

feiten

Audits plannen bestaan ​​uit de boekhoudkundige functies die door accountants zullen worden beoordeeld tijdens de audit. Auditors kan een "bereid door client" lijst van hun klanten vragen; dit beperkt de tijd die het verzamelen van informatie voor het auditproces.

Kenmerken

Audit plannen aangeven welke transacties en boekhoudkundige functies zal worden getest tijdens de audit. Accountants en klanten zal beslissen hoe intenser de audit plan zal worden gebaseerd op de door de klant betaalde vergoedingen.

overwegingen

Bedrijven kunnen accountants verzoeken om de interne controles in verband met hun administratieve processen te testen; dit helpt boekhoudkundig beheer inzicht in de zwakke punten in hun interne audit proces.

Betekenis

Audits bieden bedrijven met meer mogelijkheden voor externe financiering en investeringen opties. Externe stakeholders en banken vertrouwen op deze audits als een goedkeuring van de vennootschap de boekhoudkundige processen.

expert Insight

normen en richtlijnen Audit worden geleverd door de American Institute of Certified Public Accountants, die audit planning helpt om snel en vlot te laten verlopen.

Share This Post