Index / tech / Wat is een Asus NB Probe?

Share This Post

tech

Wat is een Asus NB Probe?

De ASUS NB sonde helpt u de prestaties van uw ASUS notebook of netbook te bewaken. Hiermee kunt u controleren of uw machine op de limiet of op een veilig niveau. De software waarschuwt u ook als de machine nadert maximale prestaties. Vervolgens kunt

AdvertisementDe ASUS NB sonde helpt u de prestaties van uw ASUS notebook of netbook te bewaken. Hiermee kunt u controleren of uw machine op de limiet of op een veilig niveau. De software waarschuwt u ook als de machine nadert maximale prestaties. Vervolgens kunt u deze informatie gebruiken om een ​​abnormale processen of problemen met uw computer te vinden.

functies

Volgens de gids van de sonde gebruiker ASUS NB, de software controleert de centrale verwerkingseenheid, harde schijf- en aandrijving. In een samenvatting scherm, toont het CPU-temperatuur, CPU-ventilator gebruik en CPU-snelheid. Het geeft ook uw harde schijf type, de hoeveelheid opgeslagen gegevens en de links op elk station bedrag. Aparte tabbladen bieden meer gedetailleerde informatie over uw harde schijf en systeem.

Installatie

De ASUS site (zie Referenties) biedt NB sonde software gratis. De software kan ook beschikbaar zijn op de oorspronkelijke set-up schijven die u ontvangen met uw nieuwe ASUS machine. In beide gevallen zal het programma u door de installatie in een aantal stappen. Meestal zijn de geïnstalleerde programma zal worden gevestigd op uw harde schijf op: C: \ Program Files \ Asus \ Asus NB Probe.

Verenigbaarheid

Je hebt een machine nodig met minimaal Windows XP naar de NB sonde drivers te installeren. De sonde zal niet goed werken op Windows 2000 of eerdere versies. ASUS machines met Windows 7 64 bit of de meeste machines gekocht na 2010 gebruik soortgelijke software genaamd System Monitor Utility, eveneens beschikbaar op de website van ASUS. ASUS machines alleen draaien op Windows; NB de sonde is niet compatibel met Apple producten.

overwegingen

Als u een ander systeem performance software op uw ASUS machine, verwijdert u deze voordat u de NB sonde. In sommige gevallen kunnen verschillende softwareconflict de sonde en veroorzaken werking optreden voor beide programma's. Ook ervoor zorgen dat u de juiste versie voor uw besturingssysteem te kiezen en download de meest recente versie te helpen voorkomen dat glitches.

Share This Post