Index / Persoonlijke financiën / Wat is een Afhankelijk van de Disability Tax Credit?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Wat is een Afhankelijk van de Disability Tax Credit?

De afhankelijke zorg voordelen fiscale aftrek is beschikbaar om te betalen voor gekwalificeerde zorg aan een belastingplichtige gehandicapt. De fiscale aftrek wordt verstrekt nadat de belastingbetaler is voltooid terug Form 2442, deel III. Kenmerken

AdvertisementDe afhankelijke zorg voordelen fiscale aftrek is beschikbaar om te betalen voor gekwalificeerde zorg aan een belastingplichtige gehandicapt. De fiscale aftrek wordt verstrekt nadat de belastingbetaler is voltooid terug Form 2442, deel III.

Kenmerken

Het bedrag dat de werkgever van de belastingbetaler voorzien voor de verzorging van de kwalificatie van de belastingplichtige afhankelijk is het aftrekbare bedrag. Het bedrag kan de marktwaarde van een dagopvang of vóór belastingen bijdragen bedragen betaald aan een flexibele uitgaven rekening voor de verzorging van de afhankelijke, terwijl de belastingbetaler werkt bevatten.

Identificatie

Het bedrag dat de belastingplichtige kan uitsluiten wordt in vak 10 van de werkgever aangeboden W-2 formulier. Een kwalificatie afhankelijk is een gehandicapte echtgenoot die niet in staat is om te voorzien of zorg voor zichzelf te wijten aan een geestelijke of lichamelijke handicap. Het kan ook een gekwalificeerde afhankelijk dat de belastingbetaler zal beweren federale rendement van de belastingplichtige te zijn.

Grootte

De gehandicapt kan een bruto jaarinkomen van meer dan $ 3650 te hebben. De algemene belasting regel is dat alle andere niet-gehandicapte persoon die meer dan $ 3650 maakt niet kan worden beschouwd als een afhankelijke voor het indienen van doeleinden. De gehandicapt krediet is de uitzondering op deze regel.

Share This Post