Index / Hobby's, Games & Toys / Wat is de zwaartekracht op Mars?

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Wat is de zwaartekracht op Mars?

De vierde planeet vanaf de zon, heeft Mars genageld wetenschappers al eeuwen. De naam komt van de Romeinse god van de oorlog, en het werd gegeven om de planeet, omdat de ijzer-rijke, rode oppervlak doet denken aan bloed. Wetenschappers vandaag studie

AdvertisementDe vierde planeet vanaf de zon, heeft Mars genageld wetenschappers al eeuwen. De naam komt van de Romeinse god van de oorlog, en het werd gegeven om de planeet, omdat de ijzer-rijke, rode oppervlak doet denken aan bloed. Wetenschappers vandaag studie Mars omdat er verleidelijke bewijs van water onder het oppervlak. Velen vragen zich af als Mars, met de seizoenen en de zwaartekracht lijken op de aarde, zou de volgende planeet gekoloniseerd door de mens.

Definitie van Gravity

Gravity is geen kracht; het is het buigen van ruimte en tijd. Picture ruimte en tijd als een grote deken. Als u de deken uit te strekken en houd deze boven de grond en plaats dan een basketbal in het midden, zal de bal een depressie bij uw ruimte tijd deken te creëren. Als je dan een knikker los aan één rand van de deken, zal het rollen in de richting van het basketbal, maar het basketbal niet trek hem; de depressie en de curve van de deken te begeleiden zijn traject. Zwaartekracht is zwak, maar het beïnvloedt elk deel van je leven.

martian Gravity

Mars is veel kleiner dan de aarde; de diameter is ongeveer de helft van de diameter van de aarde. De aarde is 10 keer zo massief en ongeveer 20 procent meer dicht. Deze verschillen maken de ernst van Mars ongeveer 38 procent die van de aarde. Dus als je woog 170 pond. op aarde, zou je slechts ongeveer 64 pond wegen. op Mars.

Effecten van Zero Gravity op het menselijk lichaam

Onze lichamen zijn ontworpen om te werken binnen het construct van de zwaartekracht van de aarde. Het verwijderen van dat de zwaartekracht veroorzaakt ernstige veranderingen in de manier waarop ons lichaam functioneert. Astronauten in de ruimte ervaring uitdroging als gevolg van de herverdeling van vocht in hun lichaam. Zwaartekracht kan gewoonlijk fluïdum in het onderste gedeelte van ons lichaam. Zonder zwaartekracht, vocht stijgt en de hersenen reageren door zich te ontdoen van de vloeistof. Sinds onze harten niet om bloed te bewegen tegen de zwaartekracht, beginnen ze langzamer te verslaan. Botten en spieren beginnen te atrofie zonder pull zwaartekracht om hen sterk te houden.

Mission to Mars

Met de voortdurende vernietiging van leefgebieden van de aarde, zijn wetenschappers op zoek naar Mars als de volgende plek voor mensen om te koloniseren. Een van de vele problemen die astronauten zal worden geconfronteerd tijdens een bemande missie naar Mars is de zwaartekracht. Afhankelijk van het type opdracht, kan astronauten overal uitgeven 400-650 dagen in de ruimte met slechts 30 tot 90 van die tijd op het oppervlak van Mars. Hoewel er geen harde gegevens, wetenschappers het erover eens dat de aanpak van het probleem van het gaan van de zwaartekracht van de aarde, de zwaartekracht nul, om de zwaartekracht op Mars en dan weer terug is de sleutel tot een geslaagde missie.

Mars Gravity Biosatellite

De Mars Gravity Biosatellite is een joint venture van het MIT en het Georgia Institute of Technology. Het geplande onderzoek satelliet zal 15 muizen te lanceren in een lage baan om de aarde tot de ernst gevonden op Mars te simuleren. Studenten hopen de effecten van zwaartekracht op Mars zoogdieren bestuderen om belangrijke informatie over een bemande missie naar Mars verschaffen.

Share This Post