Index / tech / Wat is de standaardweergave in Word 2007?

Share This Post

tech

Wat is de standaardweergave in Word 2007?

Er zijn vijf grote weergave-instellingen ingebouwd in het tekstverwerkingsprogramma Microsoft Word 2007. Ze kunnen worden geopend door te klikken op het tabblad Weergave op het Woord lint aan de bovenkant van het scherm of door te klikken op een van

AdvertisementEr zijn vijf grote weergave-instellingen ingebouwd in het tekstverwerkingsprogramma Microsoft Word 2007. Ze kunnen worden geopend door te klikken op het tabblad Weergave op het Woord lint aan de bovenkant van het scherm of door te klikken op een van de View knoppen aan de rechterkant van de statusbalk aan de onderkant van het scherm. Deze standpunten zijn ontworpen om de gebruiker een aantal voorkeuren opgeven voor het weergeven van hun werkplek tijdens het maken of bewerken van een document. De standaardweergave, of de weergave die automatisch wordt ingeschakeld bij de eerste start van het programma, is de mening Print Layout.

Zichtbare Pagina Marges

Afdrukweergave kan de gebruiker werken met het document zoals het op de afgedrukte pagina verschijnt. Boven, onder, links en rechts marges zijn zichtbaar op elke pagina bij het werken in deze weergave, evenals pagina-einden.

zichtbaar Graphics

Afdrukweergave maakt het ook mogelijk de gebruiker het document te bewerken terwijl het tonen van foto's of speciale afbeeldingen die zijn toegevoegd, zoals illustraties of woordkunst. De gebruiker kan geleidelijk tekst toe te voegen zonder verlies van het voordeel van het zien hoe deze extra verbeteringen van invloed op de totale uitstraling van het document.

Het werk in een aangepaste lay-out

Bij het maken van nieuwsbrieven en andere soorten documenten met een multi-column-formaat, moet afdrukweergave worden ingeschakeld als de gebruiker wil om te werken met meerdere kolommen zichtbaar.

Share This Post