Index / Huis / Wat is de oorzaak een Concrete Basement Wall to Chalk?

Share This Post

Huis

Wat is de oorzaak een Concrete Basement Wall to Chalk?

Concrete bestaat uit vier ingrediënten: kalksteen, mortel, steen en klei. Beton, metselwerk en andere materialen, kunnen lelijke witte vlekken ontwikkelen. Deze witte vlekken of secties zijn een teken van een hoge luchtvochtigheid, te veel vocht of w

AdvertisementConcrete bestaat uit vier ingrediënten: kalksteen, mortel, steen en klei. Beton, metselwerk en andere materialen, kunnen lelijke witte vlekken ontwikkelen. Deze witte vlekken of secties zijn een teken van een hoge luchtvochtigheid, te veel vocht of water lekt. Deze witte krijteffect heet "efflorescentie" en niet schadelijk voor het beton of mens; het kan witte schimmel lijken, maar is niet helemaal te vormen. Als je niet zeker bent neem dan contact op met uw gezondheid afdeling of andere professionele dienstverleners het getest te hebben.

bloei

Uitbloeiingen is een fuzzy witte kristallijne borg op het oppervlak van beton. Water sijpelt door de betonnen muur lost zouten binnen het materiaal; wanneer het water verdampt laat het zouten of uitslag aan het oppervlak. Er zijn twee soorten efflorescentie: regelmatig gemakkelijk verwijderd poedervormige type en gekristalliseerd efflorescentie. Bij uitslag opnieuw oplost, droogt dan opnieuw oplost ontstaat er opnieuw gekristalliseerde uitslag.

verwijderen

Het verwijderen van uitslag wordt gedaan met een staalborstel of een hogedrukreiniger en geschikt reinigingsmiddel. Het is belangrijk om het allemaal te verwijderen en spoel het schoon. Eventuele resterende poeder kan ertoe leiden dat de uitslag terug te keren. Gekristalliseerde uitslag is moeilijker te verwijderen, met schoonmakers en zure oplossingen beschikbaar die je kunt gekristalliseerde uitslag zelf te verwijderen. Zorg ervoor dat bij het werken met elke schoonmaakmiddelen of zuren die je voorzorgsmaatregelen om uw veiligheid te waarborgen.

Het voorkomen

Als je leeft in nieuwbouw en wilt uitbloeiingen te voorkomen of als u wilt om te voorkomen dat terug te komen, zijn er stappen die u kunt nemen. Zorg ervoor dat de kelder of omgeving is droog en het afvoeren naar behoren uit de buurt van het beton. De meest voorkomende oorzaak van uitbloeiingen is vocht en vocht. Een ontvochtiger kan helpen om de niveaus naar beneden.

Standard Sealers

De standaard sealer zal water te houden van het penetreren van de poriën van het beton; Maar tussen de sealer en de concrete vocht kunnen vestigen en veroorzaken uitslag zich te herhalen. Het onderhouden tussen de barrières maar verslaat het doel van het afdichtmiddel.

doordringende Sealers

Een doordringende sealer is efficiënter, absorberen in de poriën van het beton en het laten reageren met vrije kalk die calciumsilicaat zal vormen. De sealer vult de poriën van het beton blokkering water bezinkt, voorkomen van de groei van efflorescentie.

Share This Post