Index / tech / Wat is de MRU List?

Share This Post

tech

Wat is de MRU List?

MRU lijsten bevatten een geschiedenis van recente activiteiten op een computer. Zo kan een MRU lijst een onlangs geopend document of webpagina bevatten. Over het algemeen MRU lijsten niet een bedreiging; Echter, het maakt het gemakkelijker voor ander

Advertisement

MRU lijsten bevatten een geschiedenis van recente activiteiten op een computer. Zo kan een MRU lijst een onlangs geopend document of webpagina bevatten. Over het algemeen MRU lijsten niet een bedreiging; Echter, het maakt het gemakkelijker voor andere mensen om uw bestanden of persoonlijke informatie als er meerdere mensen de toegang tot computer.

MRU lijsten

De MRU in MRU lijsten staat voor "Laatst gebruikt." De MRU lijst is een Windows-gebaseerde applicatie die register van onlangs geopende webpagina's, documenten, bestanden, afbeeldingen en andere toepassingen bevat. Bijvoorbeeld, wanneer een computergebruiker Microsoft Word opent, kan ze een lijst van eerder geopende Word-documenten binnen de applicatie te zien. Dat zou een MRU List zijn. De lijsten dienen geen ander doel dan te gebruiken applicatie te volgen en geen basisfunctie niet uit te voeren op hun eigen. Daarom is het verwijderen of uitschakelen van een MRU lijst zal geen invloed op uw computer of het besturingssysteem.

veiligheid

Over het algemeen MRU lijsten zijn onschadelijk en kunnen heel handig voor toegang tot vaak gebruikte documenten en bestanden. Echter, wanneer u wilt recente activiteiten privé te houden, of als u een computer met andere mensen te delen, MRU lijsten uitgegroeid tot een beveiligingsprobleem. Als de onlangs geopende applicatie persoonlijke of financiële gegevens bevat, bestaat het risico dat een bevoegd persoon of personen kunnen toegang krijgen tot uw gegevens.

Uitschakelen MRU Lijsten

Het verwijderen van een MRU lijst is makkelijk te doen als de gebruiker alleen wil het vanuit een bepaalde applicatie te verwijderen. Echter, voor de veiligheid of privacy redenen kunnen sommige gebruikers willen tot de oprichting van alle toekomstige MRU lijsten te stoppen. Om de lijsten in Windows te stoppen, klik met de rechtermuisknop op "Start" en vervolgens toegang "Eigenschappen" en ga naar het tabblad "Start Menu". Klik op "aanpassen" knop, kies het tabblad 'Geavanceerd' en vink de "Lijst mijn meest recent geopende documenten" box om te stoppen met het maken van de MRU lijsten.

Registry Removal

Het verwijderen van MRU lijsten via het register neemt een goede praktische kennis van de computer register en zijn functies. Daarom is het belangrijk om op te merken dat alleen gevorderde computergebruikers de MRU bestanden moeten verwijderen.

Share This Post