Index / Huis / Wat is de minimale helling voor platte daken?

Share This Post

Huis

Wat is de minimale helling voor platte daken?

Platte daken zijn een gemeenschappelijk kenmerk in de architectuur huizen van alle stijlen. Van een eenvoudige afdak om een ​​multi-miljoen dollar herenhuis een plat dak is aantrekkelijk en functioneel. Platte daken zijn eenvoudiger te installeren, k

AdvertisementPlatte daken zijn een gemeenschappelijk kenmerk in de architectuur huizen van alle stijlen. Van een eenvoudige afdak om een ​​multi-miljoen dollar herenhuis een plat dak is aantrekkelijk en functioneel. Platte daken zijn eenvoudiger te installeren, kost minder en hebben minder onderhoud problemen.

Geen platte daken

Technisch zeer weinig daken zijn eigenlijk plat. Het grootste probleem met een volledig plat dak is drainage. Waterplassen op het dak, waar de kans op lekkage ontwikkeling verhoogt. Sneeuw blijft op een plat dak langer omdat er geen manier om af te glijden.

Low-hellend dak

Het platte dak look wordt bereikt met wat genoemd wordt een lage hellend dak genoemd. Volgens de American Society for Testing and Materials Standard E 1918-1997, een lage hellend dak heeft een maximale helling van 2 inch "stijging" voor 12 inch "run."

Voorbeeld van Rise

Een lage hellend dak dat 30 voet lang zou 60 inches groter bij de piek van de onderkant van het dak. Dit maakt een goede drainage.

Het inhuren van een aannemer

Platte daken zijn complexer voor het waterdicht. zorgvuldig te controleren de geloofsbrieven van een bouwer, begrip van plat dak ontwerp en ervaring ze te installeren.

Share This Post