Index / tech / Wat is de levensduur van een laptop batterij?

Share This Post

tech

Wat is de levensduur van een laptop batterij?

Lithium-ion-cellen (batterijen) blijft de bron van macht voor de meeste laptops op de markt. Dit type cel wordt gebruikt omdat het een van de meest veelzijdige batterijen beschikbaar. Charge / Discharge Dit type batterij is bekend als een oplaadbare

Advertisement

Lithium-ion-cellen (batterijen) blijft de bron van macht voor de meeste laptops op de markt. Dit type cel wordt gebruikt omdat het een van de meest veelzijdige batterijen beschikbaar.

Charge / Discharge

Dit type batterij is bekend als een oplaadbare batterij, of "secundaire cel." Volgens Battery University, zal lithium-ion-accu's hun vermogen om op te laden voor ongeveer 500 cycli van laden en ontladen te behouden. In tegenstelling tot veel andere soorten batterijen, kan lithium-ion cellen worden opgeslagen voor het betere deel van een jaar voordat ze beginnen zelfontlading.

Levensduur

De 500 laad / ontlaad cycli komen tot een gemiddelde van ongeveer drie jaar effectieve deelneming capaciteit. Na 500 cycli, of ongeveer drie jaar, lithium-ion cellen snel verliezen houden capaciteit.

voordelen

Deze batterijen zijn uitzonderlijk veelzijdig. Ze kunnen worden geconstrueerd voor elk aantal afwijkende vormen aannemen om te passen in laptop computers van elk formaat. Deze batterijen werken op ietwat hoge spanning van ongeveer 3,7 volt, volgens Green Batteries.

Share This Post