Index / Hobby's, Games & Toys / Wat is de levensduur van een krokodil?

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Wat is de levensduur van een krokodil?

Krokodillenleer, levert een waardevolle leer die mensen gebruiken om riemen, schoenen en tassen te maken. Echter, waren zo veel krokodillen worden gedood voor hun huid die vele soorten krokodillen op lijsten van bedreigde soorten in de jaren 1970 wer

Advertisement

Krokodillenleer, levert een waardevolle leer die mensen gebruiken om riemen, schoenen en tassen te maken. Echter, waren zo veel krokodillen worden gedood voor hun huid die vele soorten krokodillen op lijsten van bedreigde soorten in de jaren 1970 werden geplaatst. Pogingen om behouden te lijken succesvol te zijn, althans in Australiƫ. Nu, krokodillen leven lang natuurlijk leven, en ze zijn bekend als een zeer lange tijd te leven, inderdaad.

Aardrijkskunde

Krokodillen, die de wetenschappelijke naam van Crocodylidae hebben, zijn grote reptielen die overal behalve in Europa en Antarctica leven. Ze zijn gevaarlijke roofdieren gevonden in wetlands of in grotere lichamen van zowel zoet als zout water.

Grootte

Pas uitgekomen krokodillen zijn ongeveer 9 duim lang. Ze groeien tot een volwassen lengte tussen 7 en 15 voet. De voorzijde van de snuit van een krokodil wijst, in tegenstelling tot die van een krokodil. Ze hebben een extra lange onderste vierde tand. Deze tand past in een inkeping in de bovenkaak.

Kenmerken

zwemvliezen Een krokodil houdt ze op de top van de moerassige grond als ze lopen, wat belangrijk is omdat ze om eruit te komen van het water om te eten wat ze prooien te vangen. In het water, een paleisachtige klep bedekt de opening in hun keel, zodat het water niet haasten wanneer hun mond open. Ze een andere klep bovenop elkaar neusgat die evenals hun ogen, op de top van het hoofd. Ze steken uit het water toen het beest is ondergedompeld, net onder het oppervlak.

Tijdsspanne

Krokodillen leggen hun grote eieren in nesten die ze bouwen in zand of uit takjes en bladeren. Sommige soorten te beschermen hun nesten, maar het niveau van de zorg verschilt van soort tot soort. Amerikaanse krokodillen leggen ongeveer 28 eieren, die na 75 tot 80 dagen. Andere krokodil soorten hebben een langere incubatietijd, met de langste beign ongeveer 105 dagen. De opkomende kind krokodillen een eitand aan de buitenzijde van de snuit, die bijna verdwijnt snel nadat het luiken. Dit is als een kerk sleutel blikopener dat het helpt open de eischaal te breken bij het uitkomen.

Geschiedenis

Krokodillen zijn bekend om te leven tussen de 50 en 60 jaar. Hun leeftijd kan worden geschat, omdat ieder jaar hun botten en tanden ontwikkelen van nieuwe groeiringen die kunnen worden gerekend tot een geschatte leeftijd te bepalen. Het gebied biologen die krokodillen studeren hebben verschillende individuele dieren die, samen met de verslagen van de krokodillen in dierentuinen gehouden, helpen om de levensduur te controleren vastgelegd. De oudste krokodil op verslag was er een die in een Russische dierentuin geleefd. Niemand weet precies hoe oud het was toen het werd gevangen in de jaren 1890. Ze denken dat het was dicht bij 10 jaar oud toen. Dit dier stierf in 1997, dus het was meer dan 100 jaar oud.

Share This Post