Index / Huis / Wat is de levensduur van een Cedar Log Home?

Share This Post

Huis

Wat is de levensduur van een Cedar Log Home?

Log huizen creëren een beeld van het land wonen. Er is een geschiedenis over hen die roept grens levende geest, zoals die gevonden in "Het Kleine Huis op de Prairie." Sommige log huizen zijn eigenlijk levende geschiedenis zichzelf teruggaat hond

Advertisement

Log huizen creëren een beeld van het land wonen. Er is een geschiedenis over hen die roept grens levende geest, zoals die gevonden in "Het Kleine Huis op de Prairie." Sommige log huizen zijn eigenlijk levende geschiedenis zichzelf teruggaat honderden jaren. Dat is het soort van duurzaamheid die u kunt krijgen in een houten huis.Levensduur

Een goed onderhouden houten huis kan nog steeds leefbaar eeuwen nadat het werd gebouwd. Dit is goed te zien in het historische blokhutten die op zijn toegevoegd en nog steeds een huis voor de bewoners vandaag. Volgens de West Coast Log Homes 'Web site, "Met goed onderhoud en ontwerp, kan een houten huis technisch duren voor onbepaalde tijd. Met de huidige bouwvoorschriften en geavanceerde bouwmaterialen woningen kan duren voor vele generaties. Veel log woningen worden gebouwd voor klanten die willen passeren een gebouw erfenis aan volgende generaties familie. "

Materiaal

Sommige log woningen zijn gemaakt van grenen, maar het materiaal bij uitstek is tegenwoordig Noord-witte ceder. Het is aantrekkelijk, maar het is ook duurzaam. Zijn cellulaire structuur maakt het resistent zijn tegen insecten, rot en verval. Ook niet goed vocht opnemen, wat kan leiden tot bederf. Het wordt voornamelijk geteeld in de bovenste Midwest en Canada.

Onderhoud

Omdat het hout in een houten huis is blootgesteld aan de elementen, het moeten worden beschermd tegen water en zonlicht. De buitenmuren van het houten huis moet worden gekleurd en verzegeld wanneer het water niet meer kralen wanneer gespoten tegen. De gemiddelde lengte van de tijd tussen de vlekken zal ongeveer drie jaar.

Brand

Sommige mensen maken zich zorgen dat, omdat een houten huis is gemaakt van hout, vuur vormt een ernstig gevaar. De omvang van de stammen in de wanden maken het moeilijker voor een brand aan te slaan. Het zal over het algemeen alleen smeulen alvorens uit het branden zelf, Cedar Log Homes Inc. vermeldt op zijn website: "Een bakstenen huis zal sneller thuis verbranden dan een logboek als gevolg van het brandbare materiaal dat erin zit."

Insecten en Rot

Twee dingen die een houten huis de levensduur verkorten zijn termieten en rot, maar een van de attracties van het gebruik van ceder in huis constructie is dat termieten niet ceder zal teisteren als gevolg van een natuurlijk voorkomend middel in het hout. cellulaire structuur Cedar's maakt het ook bestand tegen rotten.

Share This Post