Index / Huis / Wat is de juiste manier om het zand van een houten deur?

Share This Post

Huis

Wat is de juiste manier om het zand van een houten deur?

Schuren van een houten deur wordt het beste bereikt met twee verschillende schuurmachines. Een draagbare bandschuurmachine moet worden gebruikt voor de aanvankelijke verwijdering oppervlak en een palm schuurmachine worden gebruikt voor een afwerking.

AdvertisementSchuren van een houten deur wordt het beste bereikt met twee verschillende schuurmachines. Een draagbare bandschuurmachine moet worden gebruikt voor de aanvankelijke verwijdering oppervlak en een palm schuurmachine worden gebruikt voor een afwerking. Het schuurpapier u in elke fase van het werk is belangrijk, net als je techniek.

Wat je nodig hebt

  • Bandschuurmachine

    Palm sander

    Schuurpapier

Laad de bandschuurmachine met schuurpapier. Zwaar geschilderd en onbehouwen deuren moet zeer grof 60-grit of minder schuurpapier. Met de bandschuurmachine het grootste deel van het oppervlak te verwijderen. Voer de bandschuurmachine boven de deur een paar keer, maar probeer niet om een ​​afgewerkt resultaat te krijgen in dit stadium. Gewoon verwijderen verf, splinters en dergelijke.

Laad de palm schuurmachine met schuurpapier. Deuren die nooit zijn geschaafd of die je hebt geschuurd met de bandschuurmachine zal een 80- tot 100-korrel schuurpapier gebruiken. Deuren die zijn geschaafd zal gebruik maken van 120 tot 150. Breng gelijkmatige druk met de palm schuurmachine, en gebruik de tips of randen van het schuurpapier blad voor sierlijsten. Verwijder de schuurmachine van de deur regelmatig als het opwarmt.

Veeg de deur af met een vochtige spons als je klaar bent. Breng vervolgens een dun laagje verf of lak aan de deur. Wanneer de verf of lak droog is, gaan over de deur met de palm schuurmachine, met behulp van 180-220 schuurpapier. Palm zand opnieuw met 240 of meer grit voor de finale afwerking.

Share This Post