Index / Sport en fitness / Wat is de Furry Covering over Deer Antlers?

Share This Post

Sport en fitness

Wat is de Furry Covering over Deer Antlers?

De harige bekleding op geweien heet fluweel. De fluweel op hertengeweien beschermt de groeiende kraakbeen die uiteindelijk zal verkalken de geharde bot gewei te vormen. Doel Naast beschermingsinterventies dit bont bekleding vergemakkelijkt ook de doo

Advertisement

De harige bekleding op geweien heet fluweel. De fluweel op hertengeweien beschermt de groeiende kraakbeen die uiteindelijk zal verkalken de geharde bot gewei te vormen.

Doel

Naast beschermingsinterventies dit bont bekleding vergemakkelijkt ook de doorgang van bloed naar het kraakbeen door een kanaal dat loopt de lengte van het gewei.

Vergieten Time Frame

Deer schuur fluweel aan het einde van hun vier maanden groeicyclus voor de herten broedseizoen begint.

Fysieke effecten van het afstoten

Velvet dat wordt vergoten of verwijderd uit hertengeweien niet leidt tot de herten geen pijn, omdat het gewei in de botten hebben gevormd en niet langer een gevoelige zenuwuiteinden.

Velvet Removal

Een mannelijke herten mag zijn gewei tegen een boom, hek of bush wrijven in een poging om de fluwelen verwijderen zodra zijn gewei hebben afgerond groeien. Sommige herten worden niet gehinderd door het vergieten en laat de fluwelen vallen op natuurlijke wijze af.

commercieel gebruik

Herten gewei fluweel wordt gebruikt als een poedervormig voedingssupplement. Volgens drugs.com, wordt gebruikt voor de behandeling van artritis, de bloedsomloop en heeft anti-aging eigenschappen.

Share This Post