Index / Huis / Wat is de definitie van een bad?

Share This Post

Huis

Wat is de definitie van een bad?

Een bad is een ontspanning apparaat dat groter is dan een gewone bad en houdt dieper water voor het doel van ontspanning. Kenmerken Badkuipen normaal gesproken niet jets hebben, hoewel sommige nieuwere doen. Sommige kamers hebben chromatherapie, het

AdvertisementEen bad is een ontspanning apparaat dat groter is dan een gewone bad en houdt dieper water voor het doel van ontspanning.

Kenmerken

Badkuipen normaal gesproken niet jets hebben, hoewel sommige nieuwere doen. Sommige kamers hebben chromatherapie, het proces van het gebruik van verschillende kleuren voor ontspanning.

stijlen

Sommige badkuipen zijn van de claw-footed variƫteit; wat rust direct op een vloer.

types

Badkuipen zijn er in verschillende varianten. Deze omvatten tuin tubs, die te vinden is in een serre met uitzicht op de tuin; Romeinse baden, die op een terras zijn aangebracht en dat de mensen verlagen zichzelf in; en Japanse baden, die de diepste tubs zijn en hebben ruimte voor een persoon om haar hele lichaam te genieten.

voordelen

Badkuipen stress uit het lichaam. Het kan ook heel rustgevend en romantisch zijn als koppels die samen in een aantal van de grotere weken tubs kunt genieten.

Kosten

Badkuipen variƫren sterk in prijs. Ze zijn meer dan $ 1000 en hoger, afhankelijk van de stijl, het type en extra functies.

Share This Post