Index / wettelijk / Wat is de definitie van de W-1 Visa in Canada?

Share This Post

wettelijk

Wat is de definitie van de W-1 Visa in Canada?

De W-1 Visa in Canada wordt verleend aan geschoolde werknemers die nodig zijn voor de economie van het land. Personen met noodzakelijke vaardigheden kunnen zich aanmelden voor dit visum om te emigreren naar Canada zelfstandig, zonder een jobaanbiedin

AdvertisementDe W-1 Visa in Canada wordt verleend aan geschoolde werknemers die nodig zijn voor de economie van het land. Personen met noodzakelijke vaardigheden kunnen zich aanmelden voor dit visum om te emigreren naar Canada zelfstandig, zonder een jobaanbieding of familie sponsoring. Aanvragers worden geëvalueerd op basis van factoren zoals werkervaring, opleiding, en hun kennis van het Engels en / of Frans, Canada's officiële talen.

kwalificaties

Geschoolde werknemers in de hoop te worden permanente bewoners in Canada moet voldoen aan een aantal basisvereisten voor het indienen van een aanvraag. De aanvragers moeten werken in een geschoolde, technische, professionele of leidinggevende veld. Laaggeschoolde werknemers zullen niet succesvolle aanvragers. Verder moet de aanvrager werkervaring binnen de afgelopen 10 jaar zijn geweest; het moet zijn betaald werkervaring van ten minste een volledig continue jaar (of het equivalent in part-time werk).

Assessment Point System

De aanvragers moeten bewijzen dat ze kunnen raken economisch opgericht in Canada op de kwaliteit voor de W-1 visum. Daartoe worden zij beoordeeld met behulp van een puntensysteem; ze moeten scoren 67 punten met het oog op toe te passen. Punten worden verdiend op basis van factoren zoals werkervaring, opleiding, en de aanvrager kennis van het Engels en / of Frans, Canada's officiële talen. Individuen verlangen in Quebec te leven moet afzonderlijk toe te passen door middel van die provincie.

Vergoedingen en andere kosten

De W-1 visum aanvraag kost $ 1.040 CAD. De aanvragers moeten betalen voor hun eigen taaltoetsen, politie klaring en medische tests. Succesvolle kandidaten zijn verplicht om het recht op permanent verblijf Fee ($ 490 CAD) te betalen.

Share This Post