Index / wettelijk / Wat is de Californische wet op kerosinekachels?

Share This Post

wettelijk

Wat is de Californische wet op kerosinekachels?

Hoewel ze legaal voor gebruik in woningen in de meeste staten, ongeventileerde kachels, met inbegrip van draagbare kerosine kachels, zijn illegaal in Californië voor in-home gebruik. Zij zijn verantwoordelijk voor een aanzienlijk percentage van wonin

Advertisement

Hoewel ze legaal voor gebruik in woningen in de meeste staten, ongeventileerde kachels, met inbegrip van draagbare kerosine kachels, zijn illegaal in Californië voor in-home gebruik. Zij zijn verantwoordelijk voor een aanzienlijk percentage van woningbranden elders, en het gebruik ervan met onvoldoende ventilatie kan leiden tot koolmonoxidevergiftiging.

Californië Wet op Unvented Kachels

California Health and Safety Code, sectie 19881 stelt dat geen persoon "te verkopen of te koop aanbieden, nieuwe of gebruikte ongeventileerde kachel die is ontworpen om te worden gebruikt in elke woning of eenheid, met uitzondering van een elektrische kachel, of decoratieve gas logs voor gebruik in een geventileerde openhaard. "

Hoe werken ze?

Ongeventileerde verwarmingstoestellen gebruiken binnenlucht voor verbranding en ventileren hun verbranding bijproducten direct in de ruimten waarin ze zich bevinden. De twee belangrijkste soorten unvented heaters type brandstof kerosine en aardgas kachels.

goedgekeurde toepassingen

Volgens de stad van Fresno, kerosine kachels "zijn voor gebruik in niet-luchtdicht bijgebouwen zoals schuren [of] garages", maar niet voor luchtdicht afgesloten ruimten zoals die in woningen. Omdat de wet van Californië de verkoop van unvented heaters voor gebruik verbiedt "in elke woning of eenheid," kerosine heaters kunnen worden buiten in goed geventileerde ruimten gebruikt, zoals campings.

Share This Post