Index / Persoonlijke financiën / Wat is de betekenis van een huishouden Budget?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Wat is de betekenis van een huishouden Budget?

Het creëren van een begroting en vasthouden aan het is een belangrijke manier om de stress te beheersen in uw drukke leven. Eenenzeventig procent van de Amerikanen leven salaris tot salaris op basis van de 2008 "Getting Paid In America" ​​enquêt

AdvertisementHet creëren van een begroting en vasthouden aan het is een belangrijke manier om de stress te beheersen in uw drukke leven. Eenenzeventig procent van de Amerikanen leven salaris tot salaris op basis van de 2008 "Getting Paid In America" ​​enquête. Een huishouden begroting is een essentieel onderdeel in het runnen van uw huishouden.

Definitie

Een budget is een gespecificeerde raming van de cash flow en uitgaven in een periode.

Planning

Te beginnen bij het begin van elke maand, noteer al uw uitgaven en rekeningen verwacht leven. Onder een bepaald bedrag per maand slaan. Zie hoe uw inkomen overeenkomt met de uitgaande fondsen.

het winkelen

Shop de verkoop in uw lokale supermarkt. Coupons zijn een uitstekende manier om geld te besparen op de items die je nodig hebt, niet willen.

Functie

Als je niet kan worden vertrouwd om slechts een bepaald bedrag te besteden aan boodschappen of kleding, gebruik dan een envelop-systeem. Plaats de toegewezen geld in de envelop en wanneer het weg is, hoeft het fonds niet aan te vullen tot de volgende maand.

Goals

Stel doelen, of ze nu lange of korte termijn. Sparen voor een nieuwe grasmaaier is net zo belangrijk als het sparen voor een nieuwe auto. Doelen zal helpen u het bedrag dat u nodig hebt om te bereiken.

Betekenis

Sparen is het belangrijkste onderdeel van een huishoudbudget. Bewaar ten minste 10 procent van uw inkomen en doe het religieus. Het geld zal worden in het noodfonds wanneer je het nodig hebt voor een crisis, en je hoeft niet hun toevlucht nemen tot het gebruik van creditcards.

Share This Post