Index / Relaties & Family / Wat is de betekenis van een Hope Chest?

Share This Post

Relaties & Family

Wat is de betekenis van een Hope Chest?

Hope kisten zijn kisten waarin een jonge vrouw slaat de items ze hoopt op een dag te gebruiken in haar huis op het huwelijk. Hoewel de traditie is geworden enigszins vergeten in de afgelopen 50 jaar, is er een kleine opleving in het belang zijn gewee

AdvertisementHope kisten zijn kisten waarin een jonge vrouw slaat de items ze hoopt op een dag te gebruiken in haar huis op het huwelijk. Hoewel de traditie is geworden enigszins vergeten in de afgelopen 50 jaar, is er een kleine opleving in het belang zijn geweest en sommige vrouwen worden weer oppakken van de traditie voor zichzelf en hun dochters.

Geschiedenis

Hoewel er geen gedocumenteerde begin van de hedendaagse hoop borst, kan de traditie zelf worden herleid tot het middeleeuwse Europa en de traditie van het verstrekken van een nieuwe bruid met een bruidsschat. Ouders die niet in staat om hun dochters te leveren met een aanzienlijke bruidsschat waren verzameld handgemaakte huishoudelijke artikelen en kleding om ze te geven op de gebeurtenis van hun huwelijk. De traditie werd door Europese immigranten, waar het bloeide tot in de vroege 20e eeuw naar de Verenigde Staten gebracht.

Inhoud

De inhoud van een hoop kist bevatten speciale items die een jonge, ongetrouwde vrouw hoopt haar nieuwe huis te brengen zodra ze is getrouwd. Populaire parafernalia gevonden in een hoop kist omvatten items zoals beddengoed, quilts, familiestukken en China. Kenmerkend is dat de items die moeten worden opgeslagen in de hoop borst zal ofwel voor haar gered worden door een ouder familielid of verzameld zichzelf zodra ze haar tienerjaren bereikt.

Betekenis

Een hoop borst vertegenwoordigt de wens van een jonge vrouw om een ​​gelukkig getrouwd leven. De items in de borst zijn die ze hoopt om te gebruiken in haar nieuwe huishouden als ze weggaat jeugd en gaat haar volwassen leven. Vele malen, de items in de borst worden doorgegeven van generatie op generatie. Dit geeft de borst niet alleen een hoopvolle aspect, maar een van de traditie en herinnering ook.

types

Hoewel er geen specifieke stijl die nodig is voor een hoop borst, hebben ceder kisten lange tijd de populaire keuze. Deze stijl van de borst werd populair toen Lane Cedar Chest Co begonnen met reclame voor hun overtollige munitie dozen "Hoop Kisten" tijdens de Tweede Wereldoorlog. Echter, in plaats van een dure ceder borst, veel gezinnen hebben de borst met andere containers, met inbegrip van ongebruikte dressoirlades vervangen.

Vandaag

De traditie van het houden van een hoop borst voor jonge, ongehuwde vrouwen is afgenomen in populariteit sinds de jaren 1950. Met meer vrouwen kiezen voor later in het leven of niet trouwen helemaal niet, veel vrouwen beginnen hun huishouden lang voordat ze serieus overwegen huwelijk. Echter, er is een groeiende opleving in het belang van in de traditie van het houden van een hoop kist onder traditionalisten en degenen die terug te keren naar de maatschappelijke rituelen uit het verleden.

Share This Post