Index / Bedrijf / Wat is de betekenis van economische middelen?

Share This Post

Bedrijf

Wat is de betekenis van economische middelen?

Economie wordt vaak aangeduid als de sociale studie van de verdeling van de goederen en diensten die worden gebruikt door consumenten en bedrijven. De middelen zijn een integraal onderdeel van de economische studie, omdat ze de items verbruikt door p

Advertisement

Economie wordt vaak aangeduid als de sociale studie van de verdeling van de goederen en diensten die worden gebruikt door consumenten en bedrijven. De middelen zijn een integraal onderdeel van de economische studie, omdat ze de items verbruikt door particulieren en bedrijven.

types

Drie fundamentele middelen zijn gevonden in de studie van de economie: land, arbeid en kapitaal. Andere bronnen zijn ook inbegrepen, zoals ondernemen, tijd en winst, hoewel ze niet zo fundamenteel belangrijk als de eerste drie middelen worden beschouwd.

Definitie

Land vertegenwoordigt de overvloed van alle natuurlijke dingen, zoals het wild, hout, mineralen of velden. Arbeid is de inspanning van de mens om de natuurlijke hulpbronnen te nemen en om te zetten in waardevolle goederen. Capital is het geld besteed of geïnvesteerd in grond en arbeid.

Betekenis

Elke fundamentele grondslag speelt een belangrijke rol in de economische cyclus, omdat het hebben van controle over één punt uitsluitend is niet zeer waardevol. Hoewel een persoon een natuurlijke hulpbron kan beheersen, arbeid en kapitaal nodig om de items om te zetten in verkoopbare producten.

overwegingen

Individuen in een vrije markt plaats een waarde op elke resource en goed geproduceerd uit deze middelen. Hierdoor kan de economische markt te functioneren in een formaat waarin alle personen kunnen slagen als hun middelen.

Waarschuwing

Het toestaan ​​van een enkele entiteit om alle middelen te controleren zal leiden tot een socialistische of communistische maatschappij, die de natuurlijke vermogen van de vrije markt om middelen toe te wijzen naar gelang de behoefte van elk individu verstoort.

Share This Post