Index / Huisdieren / Wat is de betekenis van Dogs Lifting hun poten?

Share This Post

Huisdieren

Wat is de betekenis van Dogs Lifting hun poten?

Honden lift hun poten om verschillende redenen. Soms doen ze het met opzet en soms is het instinctieve, maar poot positie en beweging geeft altijd weg iets over hun stemming, intenties of fysieke welzijn. Door het observeren van uw hond bijbehorende

Advertisement



Honden lift hun poten om verschillende redenen. Soms doen ze het met opzet en soms is het instinctieve, maar poot positie en beweging geeft altijd weg iets over hun stemming, intenties of fysieke welzijn. Door het observeren van uw hond bijbehorende lichaamstaal en de context waarin hij zijn poot verhoogt, dan kunt u dit gebaar te decoderen om de ware betekenis te vinden.

Aandacht

Als Lucky alleen poten op je af als je hem negeert en hij begeleidt zijn handtastelijkheden met gezeur en onrustig gedrag, is het waarschijnlijk dat hij wil gewoon dat je om aandacht te besteden aan hem. Het kan vervelend om voortdurend te pawed bij zijn, dus niet altijd reageren door het geven van de aandacht, anders zal uw hond leren dat dit de beste manier om te krijgen wat hij wil.

Speelsheid

Handtastelijkheden is een klassiek toneelstuk uitlokking tactiek die honden gebruiken met elkaar en met hun baasjes. Indien vergezeld van een buigen houding, hoge energie-niveaus en een kwispelende staart, het is zeer waarschijnlijk dat Lucky probeert te spelen.

overheersing

Lucky zou zijn poten te verhogen om zich te doen gelden als de dominante kracht in een relatie, hetzij door handtastelijkheden op of het plaatsen van zijn poten op een andere persoon of hond om zich te positioneren in een verhoogde positie. Als Lucky toont andere tekenen van dominantie, zoals de weigering om bevelen uit te voeren, is het waarschijnlijk dat dit is de betekenis achter zijn opgeheven poten. Als hij probeert om de leden van het gezin domineren, ervoor te zorgen dat Lucky ontvangt regelmatig gehoorzaamheid opleiding en dat alle gezinsleden goed geboord in het omgaan met ongewenst gedrag van de hond.

Op zoek naar Beloning

Als je geluk hebt getraind om 'high five' of te richten, heeft hij geleerd dat de werking van een opgeheven poot heeft een positief gevolg. Ongeacht of je hebt hem gevraagd om zijn poot te verhogen, kan Lucky geloven dat daarmee gaat hij beloond. Na verloop van tijd zal hij leren dat alleen wanneer opgedragen om zijn poot te heffen heeft hij zijn loon ontvangen.

waakzaamheid

Soms, als een hond vangt een geur, heft hij zijn poot als een instinctieve reactie. Typisch een hond met sterke wijzen of jachtinstinct zal dood in zijn tracks te stoppen en zal zijn lichaam gebruiken om de richting van waaruit hij heeft pakte de geur te geven.

Ongemak

Lucky kan voorkomen dat gewicht op zijn poot als het is pijnlijk. Dus als hij roept het uit de grond bij het staan, of lijkt terughoudend om de poot helemaal in bij het lopen te zetten, neem een ​​kijkje op de poot op tekenen van letsel. Als Lucky blijft met dit soort poot verhogen voor meer dan een paar dagen, neem hem mee naar de dierenarts voor een examen.

Share This Post