Index / Onderwijs / Wat is de betekenis van Degradatie?

Share This Post

Onderwijs

Wat is de betekenis van Degradatie?

Als je op het punt om te bespreken, een paper of geef een toespraak op school over degradatie bent, moet je genoeg ideeën om uit te kiezen. Maar eerst neem een ​​goede blik op het woord zelf. "Om te degraderen" betekent lagere iemand of iets min

AdvertisementAls je op het punt om te bespreken, een paper of geef een toespraak op school over degradatie bent, moet je genoeg ideeën om uit te kiezen. Maar eerst neem een ​​goede blik op het woord zelf. "Om te degraderen" betekent lagere iemand of iets mindere status, positie of toestand. Het woord heeft ook betrekking specifiek naar de geologie en scheikunde.

Degradatie Kon subjectief zijn

Uw voorbeelden van maatschappelijke degradatie kunnen afwijken van iemand anders is, omdat tot op zekere hoogte, ze staan ​​open voor interpretatie. Bijvoorbeeld, zou je hard ingedrukt om een ​​leraar Engels die geen correlatie tussen steeds onzorgvuldig gebruik van het Engels leerlingen en de prevalentie van sms'en doet zien. Daarom kan de docent u een lezing over hoe het niet bij te dragen aan de afbraak van de Engels taal. Aan de andere kant kan je onbewust leiden tot een discussie over die eventuele Amerikaanse presidenten bracht een gevoel van degradatie naar hun kantoor.

Minder Common Betekenis

Minder bekende definities van "degradatie" specifiek betrekking geografie als 'slijtage van grond door de eroderende werking van water, wind of ijs, "en verbindingen, zoals de' afbraak van een organische verbinding. '' Meeste voorwerpen van fysieke materie, zoals auto's en gebouwen, kan ook last van degradatie. Bijvoorbeeld, auto's gereden tijdens strenge winters last van degradatie eerst van strooizout en vervolgens uit de volgende kuilen.

Breid uw Scope

Om een ​​papier of speech te verrijken over degradatie, overwegen om het met een bijvoeglijk naamwoord. Bijvoorbeeld, kon u educatieve degradatie, geestelijke achteruitgang, morele degradatie of zelfs economische achteruitgang onderzoek in de Amerikaanse samenleving. Door uitglijden een adjectief dat de voorkant van de "degradatie," je het verkleinen van de focus van uw papier of spraak.

Share This Post