Index / Bedrijf / Wat is de betekenis van de verwachte inkomsten?

Share This Post

Bedrijf

Wat is de betekenis van de verwachte inkomsten?

Een potentiële werkgever kan u vragen over uw verwachte inkomen aan een baan poneren of in een interview. De werkgever wil weten hoeveel je verwacht te worden betaald voor het werken van de baan positie in kwestie. Als hij je vraagt ​​om uw verwachte

Advertisement

Een potentiële werkgever kan u vragen over uw verwachte inkomen aan een baan poneren of in een interview. De werkgever wil weten hoeveel je verwacht te worden betaald voor het werken van de baan positie in kwestie. Als hij je vraagt ​​om uw verwachte inkomen te noemen, niet zomaar weggooien een figuur die bij u past. Doe je huiswerk en gebruik uw ervaringen om het opbouwen van een zaak, zodat u uw weg kunt beweren om uw gewenste inkomen op basis van uw vaardigheden en ervaring.

Betekenis van de verwachte inkomsten

Een werkgever kan u vragen om uw verwachte inkomsten voor een bepaalde job positie te delen. Voordat u antwoord op de sollicitatie of tijdens het interview, neem de tijd om te leren over het gemiddelde loon in de stand. Je wilt niet om jezelf undersell door het delen van een lage lonen in de hoop dat ze flexibel en meer een beroep op de werkgever, maar u wilt niet een hoog salaris dat niet jouw ervaring en kennis weerspiegelt bieden.

Verwachte salaris voor Position

Voltooi wat onderzoek om erachter te komen wat de gemiddelde of gemeenschappelijke salaris is voor de baan positie die u interviewen voor. Dit kan gedaan worden door het gebruik van online betaling hulpbronnen, zoals het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics, PayScale of Salary.com. U kunt ook deze cijfers voor soortgelijke vacatures te vergelijken in de krant of op online job boards. Gebruik de figuur als uitgangspunt. Weten wat de gemeenschappelijke of gemiddeld inkomen kan u helpen een aanvaardbaar inkomen waarde te bereiken.

Opleiding en ervaring

Maak een lijst van je vooropleiding, werkervaring, vaardigheden, kwalificaties en prestaties die je onderscheiden van andere werkgelegenheid kandidaat. Als u een uitgebreide geschiedenis of meer onderwijs dat de oorspronkelijke taak poneren vereist, kunt u uw ervaring te gebruiken om uw verwachte inkomsten te verhogen. Wees bereid om te verdedigen uw verwachte inkomen figuur en te onderhandelen met de werkgever.

Wanneer om te delen

Heeft uw verwachte inkomen of salaris niet delen met een werkgever, tenzij u wordt gevraagd om. Sommige werkgevers gebruik maken van de verwachte inkomsten informatie als een methode voor het bladeren door de aanvragers. Het hebben van een verwachte salaris op een sollicitatie kan uit een werkgever te zetten, want het toont u meer gericht op het loon in plaats van de job taken zelf, ook al is het niet het geval kan zijn. Heeft een reden om u te oordelen voordat je daadwerkelijk ontmoeten niet de werkgever. Vermijd het vermelden iets over het inkomen of salaris verwachtingen, tenzij gevraagd dit te doen.

Share This Post