Index / Tuin / Wat is de betekenis van de Lelies van de dromer?

Share This Post

Tuin

Wat is de betekenis van de Lelies van de dromer?

Dromerlelies is ontstaan ​​in de late jaren 1900, waardoor ze een nieuwe toevoeging aan de meer dan 3000 jaar oude lelie familie. Afhankelijk van de context en de kleur, kunnen dromer lelies betekenen zuiverheid, sympathie, welvaart of hoop. Hoewel b

AdvertisementDromerlelies is ontstaan ​​in de late jaren 1900, waardoor ze een nieuwe toevoeging aan de meer dan 3000 jaar oude lelie familie. Afhankelijk van de context en de kleur, kunnen dromer lelies betekenen zuiverheid, sympathie, welvaart of hoop. Hoewel bloemblaadjes traditionele dromerlelies 'hebben rode en roze uitbarstingen van kleur in wit wordt geschetst, kan dromer lelies ook effen wit zijn.

Geschiedenis

In het oude Griekse, Romeinse en Bijbelse verhalen, werd de lelie gebruikt om geestelijk en symbolisch betekenen zuiverheid en onschuld. Dromer lelies, net als andere lelies, worden nog steeds gebruikt om deze traditionele betekenissen uit te drukken, maar hun unieke kleuren en geuren zijn er nieuwe symbolische betekenissen geïnspireerd.

Huwelijk

Dromer lelies worden vaak gebruikt in bruidsboeketten vanwege hun feestelijke kleuren en zoete geur. In bruiloft regelingen, wit dromer lelies betekenen zuiverheid van hart en roze of rood dromerlelies betekent welvaart en aspiratie.

Sympathie en Apology

Gebruik witte dromerlelies in bloemstukken te betekenen "Het spijt me", of om medeleven te uiten. Gebruik roze-rood dromerlelies aan uw wens symbool voor voorspoed en genezing.

religieuze betekenis

Christenen gebruik maken van verschillende lelies, waaronder dromer lelies en witte lelies van Pasen, te symboliseren Jezus Christus, in het bijzonder met Pasen. Gebruik dromerlelies in religieuze bloemstukken aan Christus, nieuw leven, vreugde of hoop te symboliseren.

expert Insight

Dromer lelies, net als andere soorten van lelie, zijn stevige bloemen die houden goed tijdens bruiloften en andere ceremonies. Dromerlelies een betekenisvolle herinnering omdat ze behouden hun schoonheid wanneer gedroogd.

Share This Post