Index / Gezondheid / Wat is de betekenis van Dark Red kringen onder de ogen bij kinderen?

Share This Post

Gezondheid

Wat is de betekenis van Dark Red kringen onder de ogen bij kinderen?

Zelden veroorzaakt door ernstige ziekte, donkere kringen onder de ogen meestal het gevolg van allergieën, astma, gebrek aan slaap of erfelijkheid. Het ontdekken van de oorzaak van de donkerrode kringen onder de ogen van kinderen vergt onderzoek en hu

Advertisement

Zelden veroorzaakt door ernstige ziekte, donkere kringen onder de ogen meestal het gevolg van allergieën, astma, gebrek aan slaap of erfelijkheid. Het ontdekken van de oorzaak van de donkerrode kringen onder de ogen van kinderen vergt onderzoek en hulp van uw kinderarts.

Raak niet in paniek. Donkere kringen onder de ogen, zelfs met paarse en rode tinten, komen vaak voor bij kinderen. Volgens de Mayo Clinic, deze "donkere, egale pigmentatie onder elk oog" om talrijke redenen. Sommige mensen ontwikkelen donkere kringen in de kindertijd, dat voor het leven blijven. Rode vlekken op de huid onder de ogen vereisen echter een arts beoordeling en kan ernstige ziekte.

Elimineer de meer serieuze mogelijke oorzaken van onder de ogen verkleuring eerste. Volgens de American Lung Association, bijna 7 miljoen kinderen lijden aan astma. Donkere kringen onder de ogen worden vaak geassocieerd met astmatische aandoeningen. Seek advies van een arts als uw kind donkerrode kringen onder zijn ogen en wheezes of heeft moeite met ademhalen tijdens de oefening. In astmatische kinderen, donkere kringen onder de ogen komen vaak voor astma-aanvallen.

Kijk voor allergie gerelateerde symptomen als donkere kringen onder de ogen te blijven voor weken of maanden op een moment. Onder de naam "allergische uitblinkers" door allergologen, donkere verkleuring treedt meestal met andere symptomen die verband houden met allergieën en astma, zoals niezen, hoesten en een verstopte neus. Nasale congestie, allergieën en sinus infecties de bloedvaten tussen de ogen en neus verwijden, die op hun beurt veroorzaken donkere kringen.

Denk aan andere symptomen en condities bij allergieën en / of astma niet als de oorzaak verschijnen. Gebrek aan slaap zou kunnen betekenen een bedtijd aanpassing. Pigment verschillen als gevolg van ras, blootstelling aan de zon of erfelijkheid zijn nog andere redenen voor donkere kringen onder de ogen in anderszins gezonde kinderen.

Neem je kind naar een kinderarts of de donkere kringen onder de ogen lijken in verband met ziekte of allergieën. Behandelingen variëren, afhankelijk van de oorzaak volgens de allergie-informatie van Nemours / Alfred I. Dupont Hospital for Children. Sinus infecties vereisen gewoonlijk een antibioticum; allergieën kunnen voorschrijven corticosteroïden en / of antihistaminica nodig. Allergieën en astma-gerelateerde voorwaarden kunnen vragen om aanvullende wijzigingen in de levensstijl, zoals frequent stofzuigen, met behulp van allergeen-proof lakens en blokkeren familie huisdieren van de slaapkamers.

Share This Post