Index / Cars / Wat is de beste Wax voor het herstellen van Car Paint?

Share This Post

Cars

Wat is de beste Wax voor het herstellen van Car Paint?

Er is een grote ironie in het feit dat de fabrikanten voertuigen uit iets zo stevig als metal dan bedekken met een substantie zo fragiel dat iedereen frets over de kleinste scratch. Gelukkig zijn er een aantal producten op de markt ontworpen om deze

AdvertisementEr is een grote ironie in het feit dat de fabrikanten voertuigen uit iets zo stevig als metal dan bedekken met een substantie zo fragiel dat iedereen frets over de kleinste scratch. Gelukkig zijn er een aantal producten op de markt ontworpen om deze coating verfraaien en de verschijning van krassen te verminderen.

Wassen en Restauratie

Wassen kan niet echt herstellen verf van een auto; alleen polish kan permanent en fysiek glad de verf zelf. Wax kan alleen vullen kleine onvolkomenheden, waardoor het uiterlijk van een gladdere afwerking.

Natuurlijke en synthetische

Wassen vallen in een van twee categorie├źn: natuurlijke en synthetische (polymeer) types. Deze mag nooit worden verward met "kit", die de verf te beschermen, maar niet geven veel glans.

Glans

Omdat ze vormen zo'n dikke bekleding, carnauba wassen geven een diepere en nog veel meer glanzende glans dan vloeibare types polymeer.

Tone Kwaliteit

Carnaubawas heeft de voorkeur voor zijn diepe, rijke toon op rood en geel. Synthetische was is een licht blauw van kleur, het maken van pigment van de auto enigszins koeler dan het in werkelijkheid is.

Shine Kwaliteit

Dikkere Carnuba wassen zal een diepe glans en vloeibare glans aan de verf te geven en hebben de voorkeur voor organen met meer curve en flow. Dunne kunststoffen geven een zeer hard en spiegel-achtige glans, waardoor ze het beste voor boxy of geslepen lichaamsvormen.

Share This Post