Index / Bedrijf / Wat Insurance doet een aannemer nodig?

Share This Post

Bedrijf

Wat Insurance doet een aannemer nodig?

Een aannemer moet altijd onderhouden algemene aansprakelijkheid, auto aansprakelijkheid en de werknemers compensatie verzekering te beschermen tegen de gebruikelijke risico's die inherent zijn aan het bedrijf. Afhankelijk van de contractuele relatie

AdvertisementEen aannemer moet altijd onderhouden algemene aansprakelijkheid, auto aansprakelijkheid en de werknemers compensatie verzekering te beschermen tegen de gebruikelijke risico's die inherent zijn aan het bedrijf. Afhankelijk van de contractuele relatie met de eigenaar, kan een aannemer ook nodig zijn om de bouwers te behouden risico verzekering om het werk te beschermen tegen verlies of schade. Zonder deze dekkingen, de aannemer geconfronteerd met een aanzienlijk risico van potentiële claims.

Commerciële algemene aansprakelijkheidsverzekering

De meest fundamentele verzekering dat aannemers altijd moet houden is de commerciële algemene aansprakelijkheidsverzekering. Deze dekking beschermt de opdrachtnemer voor aanspraken van derden voor lichamelijk letsel of materiële schade als gevolg van de activiteiten van de aannemer. De bouw is een gevaarlijke activiteit en het is niet ongewoon voor onschuldige omstanders gewond te zijn rond bouwplaatsen. Het algemene beleid aansprakelijkheid voorziet ook in de voltooide concrete acties dekking die verzekert tegen schade of letsel als gevolg van het werk als het eenmaal is voltooid.

Automobile Aansprakelijkheidsverzekering

Het is niet ongebruikelijk dat een aannemer van een voertuig gebruikt tijdens de bouw business. De voertuigen zijn onderworpen aan een verplichte financiële verantwoordelijkheid wetten door de staat van inschrijving en het gebruik in te stellen. Zelfs zonder de wettelijke verplichting, is het een goed idee om te verzekeren tegen mogelijke claims auto aansprakelijkheid. De aannemer moet houden ook dekking voor niet-eigendom auto's in haar beleid om de verliezen van de werknemer persoonlijke voertuigen in de loop van de werkgelegenheid te dekken.

Workers Compensation Insurance

Indien de aannemer heeft geen werknemers, moet de werknemers te schaffen vergoeding verzekering aan haar werknemers in het geval van werk-gerelateerde schade te beschermen. Elke staat heeft zijn eigen wetten die de soort en de hoeveelheid van de werknemers compensatie verzekering werkgevers moeten houden. De dekking is meestal in de wettelijk voorgeschreven hoeveelheid voordelen voor gewonde werknemers.

Builders Risk Verzekeringen

Bouwers risico verzekering dekt schade aan het project, terwijl het in aanbouw. U of de aannemer kan dekking, die u moet aangeven in de contractuele overeenkomst aan te schaffen. Naast de fysieke kosten van bouwmaterialen, kunnen fabrikanten risicodekking ook uitstrekken tot zachte kosten, zoals engineering kosten en vertraging in de oplevering verliezen. De aannemer en eigenaar moeten samen eens worden over het totale bedrag van de dekking die nodig is om zowel de belangen te beschermen.

Share This Post