Index / Huis / Wat huishoudelijk voorwerp is de beste isolator?

Share This Post

Huis

Wat huishoudelijk voorwerp is de beste isolator?

U kunt de isolatie van een huis te verbeteren en uw energiekosten te verlagen met vele materialen die u ofwel rond het huis al of kunnen goedkoop kopen. De meeste isolatiematerialen werken door het beheersen van luchtbeweging. Papier, plastic en veze

AdvertisementU kunt de isolatie van een huis te verbeteren en uw energiekosten te verlagen met vele materialen die u ofwel rond het huis al of kunnen goedkoop kopen. De meeste isolatiematerialen werken door het beheersen van luchtbeweging. Papier, plastic en vezels kan dienen om belemmeringen voor de luchtstroom te creëren het hele huis.

Waarom Air Movement Matters

De kosten van het verwarmen en koelen van een huis stijgen wanneer de oven en airconditioning moeten harder werken als gevolg van lekken lucht. Lucht beweegt wanneer het huis of warmer of kouder dan de buitentemperatuur. Wanneer het huis is warmer, koele lucht blaast in op de onderste verdiepingen. Wanneer het huis is kouder, koele lucht ontsnapt via de onderste verdiepingen als warme lucht lekt in de bovenverdieping. Daarom materialen die luchtstroom controle effectief zijn in het verlagen van energiekosten.

Gebruik papier om leemtes op te vullen

Papier is de goedkoopste oplossing voor veel tochtig openingen rond deuren en ramen. weave gegolfd doos papier maakt individueel regelbare cellen. Snijden langs het graan leidt tot lange luchtkamers in een wafer. Als de kloof is te smal voor gegolfd papier, gebruik maken van de kern van een papieren handdoek roll. Strijk het en snijd het in de lengte tot twee V-vormige stukken te maken. Voor deuren die niet goed af te dichten, kan het papier een tijdelijke oplossing, hoewel het effectief voor een periode gedurende welke de deur niet geopend kan worden gebruikt.

Plastic biedt verschillende opties

Windows aanwezige warmte lekken op drie manieren: ze laten tocht rond frames; ze kunnen gaan koud en te ontwikkelen convectieve luchtstromen in de ruimte; en bij warm weer, ze laten warm zonlicht om het huis binnen te gaan. Plastic film kan ramen af ​​te dichten terwijl het laten licht door, maar om het aan een effectieve lucht barrière te zijn, moet het rond worden verzegeld alle randen. Noppenfolie voegt isolatie, omdat het isoleert de lucht in de cellen. Wanneer gesneden in bladen, donkere kunststof - zoals die gebruikt voor vele vuilniszakken - kan warm zonlicht blokkeren.

Stof kan verminderen Heat Transfer

Een eenvoudige, opgerolde handdoek kan dienen als een "slang deur" om luchtstroom door een drempel tochtige deur bij koud weer verminderen. Zelfs een deurmat die er al kan is helpen als het wordt gedrukt tegen de drempel. Gerold of gevouwen handdoeken, kleding of andere stof kan koud vensterbanken isoleren. Hierdoor kan de vensterbank te koud gaan zonder koelen de kamer. Voor het blokkeren van ongewenste warmte, kan licht-blokkerende gordijnen of tinten zonlicht buiten te houden van een kamer.

U kunt zelfs ijs en sneeuw

Het lijkt misschien vreemd om ijs toe te passen als een isolator, maar het kan helpen bij het oude lekkende single-pane kozijnen zijn koud genoeg om vorst te ontwikkelen in het huis. Een toepassing van water uit een pomp-spray fles kan een glazuur van ijs, dat luchtspleten afdicht rond de randen van de ruiten en kozijnen vormen. Als je sneeuw rond het huis, kunt u het opscheppen rond de stichting om de structuur te isoleren.

Share This Post