Index / Bedrijf / Wat heb je nodig om een ​​slijterij in Ohio openen?

Share This Post

Bedrijf

Wat heb je nodig om een ​​slijterij in Ohio openen?

Terwijl aspirant slijterij zal een verscheidenheid van de leveringen aan een succesvol bedrijf te openen, met inbegrip van product, programma's en elektronische apparatuur, die in Ohio moet zich richten op het verkrijgen van een Ohio slijterij vergun

Advertisement

Terwijl aspirant slijterij zal een verscheidenheid van de leveringen aan een succesvol bedrijf te openen, met inbegrip van product, programma's en elektronische apparatuur, die in Ohio moet zich richten op het verkrijgen van een Ohio slijterij vergunning nodig; de meest noodzakelijke en het moeilijkste aspect van het starten van een slijterij. De staat Ohio is niet alleen licenties te verlenen aan iedereen die met minimale kwalificaties en ernstig beperkt de hoeveelheid drank retailers in de staat.

overwegingen

De staat bepaalt drank als het even welke drank, met uitzondering van bier, dat meer dan een half procent van de alcohol bevat, overeenkomstig paragraaf 4301,01 van de Ohio Administratie Code (OAC). Terwijl slijterijen in Ohio zijn eigendom van de deelstaatregering, worden ze geleid door particuliere ondernemers die een deel van hun winst aan de Ohio Department of Commerce kwijtschelden. Deze publiek-private samenwerking resulteert in de strenge beperking van de beschikbare vergunningen, met een totaal van slechts 452 slijterijen in de hele staat met ingang van maart 2011, volgens Reginald Fields van de Cleveland Plain Dealer.

Verzoek

Na het bekijken van een verzoek om een ​​nieuwe slijterij in de staat, kan de Ohio ministerie van Handel een nieuwe slijterij vergunning, die een geografisch gebied van de staat dat de groei van de bevolking ervaart covers uit te geven, overeenkomstig paragraaf 4301.5.01 van de OAC. Moet de staat een nieuwe vergunning, zullen ze de beschikbaarheid adverteren in een plaatselijke krant gedurende ten minste drie dagen bij een krant of een dag bij wekelijkse circulerende krant.

recensie

De Ohio Department of Commerce (DOC) zal dan het verzamelen van alle door aspirant-slijterij eigenaren ingediende aanvragen en elke kandidaat op een point-based systeem te evalueren. Bestaande bedrijven die een gehandicapte toegankelijke winkel te bieden, hoge normen van hygiëne, adequate beveiliging en de juiste hoeveelheid opslag en display ruimte krijgen meer punten, overeenkomstig paragraaf 4301-5-01 van de OAC. De afdeling evalueert ook de krediet geschiedenis van het bedrijf, de lengte van de werking en de persoonlijke geschiedenis van de eigenaar van de winkel. De kandidaat die het hoogst scoort en betaalt de licentievergoeding ontvangt de licentie.

Aankoop

Aspirant slijterij die niet over een vergunning kunnen krijgen in hun gebied of hebben momenteel niet de eigenaar van een detailhandel, kunnen een vergunning krijgen door de aankoop van een bestaande slijterij bedrijf vanuit een bestaande retailer. Helaas zal enkele slijterij ondernemers willen hun bedrijven te verkopen vanwege de beperkte licenties en de hoge vraag en de winstmarges van wijn verkopen. Zelfs als ze niet willen verkopen, zou een potentiële eigenaar moet miljoenen dollars te betalen voor het bedrijf en zou een persoonlijke review proces uitgevoerd door de Ohio DOC voldoen.

Share This Post