Index / Persoonlijke financiën / Wat gebeurt er met een FHA Home Loan Wanneer geldnemer Dies?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Wat gebeurt er met een FHA Home Loan Wanneer geldnemer Dies?

FHA woningkredieten worden gesubsidieerd door de Federal Housing Administration. Er zijn verschillende soorten hypotheken die onder deze paraplu vallen, maar ze zijn meestal ontworpen om het gemakkelijker maken voor leners om een ​​huis veroorloven t

Advertisement

FHA woningkredieten worden gesubsidieerd door de Federal Housing Administration. Er zijn verschillende soorten hypotheken die onder deze paraplu vallen, maar ze zijn meestal ontworpen om het gemakkelijker maken voor leners om een ​​huis veroorloven te maken. Een specialiteit van deze leningen is de aanbetaling, of de hoeveelheid geld leners moeten vooraf te betalen. Federal Housing Administration leningen hebben een lage aanbetaling eisen --- zo laag als 3,5 procent van de hypotheek --- hoewel, in ruil, ze vereisen hypotheek verzekeringsuitkeringen. Op andere manieren, FHA leningen fungeren net als conventionele leningen --- betaling is meestal vereist bij het overlijden van de kredietnemer.

Home Loans and Death

Woningkredieten zijn niet rechtstreeks gecontroleerd door de Federal Housing Administration, zelfs wanneer ze worden gesubsidieerd. De administratie zorgt voor algemene eisen voor zijn hypotheken, maar de details en de meeste van de voorwaarden zijn nog steeds bepaald door de kredietverstrekkers zelf. Om deze reden is een FHA woningkrediet meestal behandeld als een gewone lening als de lener sterft. Dit betekent ook dat wetten die leningen bij het overlijden van een kredietnemer kan veranderen van staat tot staat, hoewel bepaalde aspecten van deze wetten soortgelijke door het hele land blijven.

hypotheek Contracts

Net als andere hypotheken, worden verschillende onderdelen van een FHA lening geregeld in de hypotheek contract zelf. In bepaalde gevallen, geldschieters zet clausules in het contract die het mogelijk maken erfgenamen een lening over te nemen na een lener sterft, hoewel vaak alleen als ze slagen voor een credit check. Dit maakt het mogelijk erfgenamen van FHA-gekochte huizen te houden en het doen van betalingen op de betrokken leningen. Het belangrijkste verschil in dit geval is dat FHA leningen vereisen extra hypotheek verzekering betalingen van de erfgenamen --- dezelfde betalingen die de oorspronkelijke kredietnemer moest maken.

Het betalen van schulden af

Lenders meestal voeg in clausules die onmiddellijke betaling van de hypotheek nodig zijn, indien de kredietnemer overlijdt. Het landgoed moet meestal het huis verkopen om deze schulden te betalen. Als de schuld betalingen te laat, de geldschieter heeft nog steeds de mogelijkheid om af te schermen op het huis. Erfgenamen in staat zijn om uit te werken van een akte in plaats van afscherming om dit te voorkomen. Als het landgoed heeft genoeg geld om de lening af te betalen zonder dat de verkoop van het huis, dan de erfgenamen kan het pand te houden.

hecm

Hecm staat voor home equity conversie hypotheek, een soort omgekeerde hypotheek die door de Federal Housing Administration aan oudere leners te helpen. Een omgekeerde hypotheek niet betalen op de lening te verzamelen terwijl kredietnemers zijn leven en het bezit van het pand, maar het houdt tabbladen op rente en verzamelt fondsen van het eigen vermogen in het huis als het wordt verkocht of als de eigenaar overlijdt. In dit geval, als de lener sterft, de Federal Housing Administration leningen strikt regelt wat er gebeurt met het pand als de lener sterft. Het eigen vermogen van het huis wordt gebruikt om af te betalen van de hypotheek plus eventuele opgelopen rente, in plaats van dat de kredietnemers te betalen, terwijl ze nog in leven waren. Dit betekent dat het huis moet worden verkocht aan de lening sluiten. Dit is alleen beschikbaar voor leners die het huis als hun hoofdverblijfplaats.

Share This Post