Index / wettelijk / Wat gebeurt er bij Civiele deposities?

Share This Post

wettelijk

Wat gebeurt er bij Civiele deposities?

Een civiele afzetting is een manier voor advocaten om informatie voorafgaand verzamelen van u aan de voorbereiding van een case studie. Je zult onder ede worden geplaatst wanneer u uw afzetting te geven, en de informatie die u zal worden opgenomen vo

AdvertisementEen civiele afzetting is een manier voor advocaten om informatie voorafgaand verzamelen van u aan de voorbereiding van een case studie. Je zult onder ede worden geplaatst wanneer u uw afzetting te geven, en de informatie die u zal worden opgenomen voor legale doeleinden. Alle informatie die u verstrekt zou kunnen worden gebruikt tegen je. Als u een getuige in een zaak, kan uw informatie schadelijk, ook. Afzettingen zijn niet altijd gunstig en worden voorafgaand gebruikt voor de rechter te getuigen en bewijsmateriaal te verzamelen.

Voorbereiding

Voorbereiding voor uw depositie is de meest kritische wat je kunt doen. Zorg ervoor dat u uw feiten recht en alle eerdere verklaringen die u hebt gegeven beoordeeld. Bespreek eventuele vragen die u met uw advocaat en zorg ervoor dat hij op de hoogte is van de situatie. U kunt ervoor kiezen om uw advocaat aanwezig bij de afzetting hoorzitting. Hij zal in staat zijn om te adviseren over de vraag of je bepaalde vragen te beantwoorden of weigeren te beantwoorden.

Eed

U zal worden gevraagd om een ​​eed van eerlijkheid te nemen. Dit betekent dat alles wat je zegt is legaal, bindend en de waarheid. Door het nemen van een eed, gaat u akkoord met "de waarheid, de hele waarheid en niets dan de waarheid te vertellen." Alles wat je zegt wordt opgenomen, getranscribeerd en gebruikt voor het helpen of pijn uw zaak. Zorg ervoor dat u eerlijk blijven gedurende de gehele afzetting, en niet toe te voegen aan of uitweiden over uw antwoorden. Elke opnames door kunt u ook tegen je gebruikt worden in kruisverhoor.

ondervragen

De advocaat (s) zal u vragen stellen en proberen te merken in uw antwoorden. Ze kunnen proberen om je gefrustreerd en in de war te maken, in een poging om u toe om iets dat je misschien niet volledig begrijpen. Als uw advocaat aanwezig is, kan hij tussenbeide en vragen dat de kwestie worden voorgelegd op een andere manier. Je moet nooit beginnen met een vraag beantwoorden voordat het volledig door de advocaat is gepresenteerd. Houd uw antwoorden kort en to the point, dragen niets meer.

Na de Deposition

Alle informatie die u heeft gegeven, en eventuele vragen die zijn gesteld, zal worden getranscribeerd en overgedragen aan de rechtbank voor de beoordeling. U vindt er ook een kopie van uw afzetting ontvangen. U krijgt de gelegenheid om correcties om de transcriptie te worden gegeven; maar in de meeste gevallen, de verslaggever transcript blijft intact. Als uw afzetting correct werd behandeld, kan het helpen uw geval enorm. Na het geval, wanneer het transcript is ingediend bij de rechtbank, kan het beschikbaar komen voor het publiek - maar dit is afhankelijk van de wetten van de rechtbank in uw staat.

Share This Post