Index / Persoonlijke financiën / Wat gebeurt er als mijn woning Goes Up for Tax Veiling?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Wat gebeurt er als mijn woning Goes Up for Tax Veiling?

Het bezitten van een huis kan een financieel actief zijn. Het is echter bijna altijd gepaard met de verantwoordelijkheid van het betalen van de onroerende voorheffing. Een huis kan worden belast door de staat, provincie en stad waar hij woont. Omdat

AdvertisementHet bezitten van een huis kan een financieel actief zijn. Het is echter bijna altijd gepaard met de verantwoordelijkheid van het betalen van de onroerende voorheffing. Een huis kan worden belast door de staat, provincie en stad waar hij woont. Omdat de onroerende voorheffing te ondersteunen belangrijke lokale infrastructuur, is het niet om een ​​dergelijke belasting te betalen als een ernstig misdrijf en kan resulteren in de regering inbeslagneming en de veiling van een individu naar huis.

Liens

Wanneer een eigenaar niet om belasting te betalen op zijn huis, kan de staat of de federale overheid een pandrecht of claim, op te leggen aan zijn eigen woning aan de achterstallige belastingen verschuldigd is te ontvangen. Een belasting retentierecht kan om alle persoonlijke eigendommen van de eigenaar van het huis, die het huis, auto en alle goederen in de woning, maar ook als eigendom verkregen na het onderpand wordt uitgegeven bevat worden bevestigd. Een belasting retentierecht wordt vaak gerapporteerd aan schuldeisers en kan het vermogen van een individu om krediet te verzekeren in de toekomst beïnvloeden.

Kennisgeving

Als u achter op uw eigendom belastingen, wordt uw lokale overheid nodig om je bericht te verzenden. Mocht u niet aan de nog verschuldigde belastingen verschuldigd in de overgangsperiode na de kennisgeving te betalen, kan een pandrecht op uw huis worden gezet. Uw geldverstrekker wordt vervolgens de hoogte gebracht van dit pandrecht. Bij achterstallige belastingen niet binnen de gestelde termijn worden betaald, wordt het huis meestal in beslag genomen en opgemaakt voor de openbare veiling, waar het kan worden verkocht aan de hoogste bieder.

Recht op Redemption

Afhankelijk van waar je woont, kan u het recht om uw huis te verlossen nadat deze is in beslag genomen door de overheid. De meeste landen die het mogelijk maken deze te voorzien van een 180 dagen aflossingsvrij, gedurende welke tijd de eigenaar eventuele achterstallige belastingen vermeerderd met rente en kosten kunnen betalen aan de eigendom terug te vorderen. Als de huiseigenaar niet de accommodatie gedurende deze tijd heeft terug te winnen, kan de overheid initiëren afscherming van de woning, waardoor het beschikbaar voor het bieden van andere beleggers.

Verkoop

Zodra een woning is beschikbaar voor de veiling, wordt het huis meestal gekocht door een investeerder of particuliere partij. Wanneer dit gebeurt, is een quit-claim akte meestal uitgegeven door de overheid of pandrecht houder, waarin de juridische overdracht van de woning aan de koper markeert. Omdat een quit-claim daad garandeert niet dat de titel is gratis en duidelijk is, kan de koper van het onroerend goed niet per se hebben een gegarandeerde recht op het, die u of uw wettelijke erfgenamen kunnen bieden een kans om opnieuw over te nemen van de titel door middel van juridische stappen. Om een ​​belasting retentierecht te voorkomen, moeten eigenaren van onroerend goed alles in het werk om deze belasting te betalen in een tijdig te maken.

Share This Post