Index / wettelijk / Wat gebeurt er als je getrokken over voor het hebben van een Achterstallige Inspectie?

Share This Post

wettelijk

Wat gebeurt er als je getrokken over voor het hebben van een Achterstallige Inspectie?

Er is niets erger dan dat zinkend gevoel dat je krijgt als je een politie-auto's zwaailichten in je achteruitkijkspiegel. Als je geen idee wat je verkeerd om aan de slag getrokken over had, is het mogelijk dat je gewoon vergeten om de inspectie stick

AdvertisementEr is niets erger dan dat zinkend gevoel dat je krijgt als je een politie-auto's zwaailichten in je achteruitkijkspiegel. Als je geen idee wat je verkeerd om aan de slag getrokken over had, is het mogelijk dat je gewoon vergeten om de inspectie sticker van uw auto te vernieuwen. Staat wet varieert over de gevolgen u kunnen worden geconfronteerd en hoe je kunt reageren als u een kaartje te krijgen.

Tickets en Grace Perioden

Als je wordt getrokken over voor een achterstallige inspectie sticker, is de kans groot dat de officier een ticket geven. Echter, sommige staten te bouwen in een aflossingsvrije periode tussen het moment waarop uw registratie verloopt en wanneer u kan worden bekeurd. In Texas, bijvoorbeeld, heb je een vijf-dagen bedenktijd na de inspectie verloopt om een ​​nieuwe te krijgen. Als je gaf een ticket tijdens een aflossingsvrije periode, dan kun je misschien in staat zijn om de rechter te krijgen om het ticket te ontslaan.

De vaststelling van uw Mistake

Sommige staten geven u de kans om uw fout te repareren, zodat je niet hoeft te de volledige prijs van je ticket te betalen. In Texas, bijvoorbeeld, kunt u uw auto gekeurd binnen 20 dagen na ontvangst van een ticket. Als je dat doet, kunt u betalen een vergoeding van $ 20 en uw ticket zal worden afgewezen. Echter, deze optie is alleen beschikbaar als uw inspectie is niet meer dan 60 dagen verstreken.

Verzekeringen en andere gevolgen

Sommige staten te bouwen tot extra gevolgen voor het krijgen van een ticket voor een verlopen inspectie sticker. In Massachusetts, zou alle rij tickets inclusief tickets voor een verlopen inspectie sticker ertoe leiden dat uw verzekeringspremies stijgen. Daarnaast wordt elk ticket geteld als surchargeable gebeurtenis in Massachusetts, wat betekent dat het uw verzekering verhogen. Als je vijf verkeersovertredingen, kunt u uw licentie opgeschort.

afwijzing Stickers

Sommige staten, zoals Virginia, zal je een afwijzing sticker geven als je de controle mislukken. De sticker start de klok en je hebt 15 dagen om uw auto vast, zodat het een inspectie kan passeren. Echter, de sticker is niet een "uit de gevangenis vrij" kaart. In feite is de sticker zelf geeft politieagenten redelijk vermoeden u dan trekken. U kunt worden uitgegeven een extra ticket voor het rijden met een onjuiste of defecte apparatuur.

Share This Post