Index / Huis / Wat Gauge Wire is nodig voor 20 Amps?

Share This Post

Huis

Wat Gauge Wire is nodig voor 20 Amps?

Verschillende overwegingen moeten worden gemaakt wanneer de bedrading van een circuit in uw huis. Een belangrijk ding om te overwegen is hoe groot de draaddikte moet worden voor de versterkers in de breker. Gebruik altijd de juiste maat van de draad

AdvertisementVerschillende overwegingen moeten worden gemaakt wanneer de bedrading van een circuit in uw huis. Een belangrijk ding om te overwegen is hoe groot de draaddikte moet worden voor de versterkers in de breker. Gebruik altijd de juiste maat van de draad voor de grootte van breker die u gebruikt.

Functie

De draad tussen een houder en de stroomonderbreker voert voldoende stroom om de houder aan het apparaat, licht of andere elektrische punt op het circuit van stroom. Aan de breaker box, je plaatst een breker die zal struikelen of uitschakelen wanneer de vraag naar elektriciteit van het bedrag van het circuit veilig kan leveren overschrijdt.

Type

De juiste grootte van de draad voor een 20-amp breaker is een 12 gauge draad. Elk stopcontact of lamp op een breker moet worden aangesloten met een 12-gauge draad, zelfs als u zeker weet dat u ze niet worden gebruikt op hetzelfde moment.

Waarschuwing

Middels draad die te klein kunnen grote problemen veroorzaken. In elektrische draad, hoe hoger het nummer op de meter van de draad, hoe kleiner de draad. Dus met behulp van 14-gauge draad op een 20-amp breaker kan leiden tot oververhitting, kernsmelting en vuur voor het breaker trips. Sommige elektriciens zal geen gebruik maken kleiner dan 12 gauge draad op een circuit.

Share This Post