Index / Persoonlijke financiƫn / Wat Eigen risico's er op Auto Garanties?

Share This Post

Persoonlijke financiƫn

Wat Eigen risico's er op Auto Garanties?

Auto garantie providers bieden vaak aftrekbaar opties van $ 0, $ 50 of $ 100, maar sommige bedrijven kan bieden tot $ 200 of meer. Terwijl zelfs een $ 200 aftrekbaar laag geprijsde voor dure reparaties mag lijken, kunnen de kosten verdubbelen of verd

Advertisement

Auto garantie providers bieden vaak aftrekbaar opties van $ 0, $ 50 of $ 100, maar sommige bedrijven kan bieden tot $ 200 of meer. Terwijl zelfs een $ 200 aftrekbaar laag geprijsde voor dure reparaties mag lijken, kunnen de kosten verdubbelen of verdrievoudigen als u meerdere reparaties op dezelfde service bezoek nodig.

fabrieksgarantie

Factory garanties, gratis verstrekt bij de fabrikant, kost niets en vereisen geen aftrekbaar. Echter, moet u de auto naar een zelfde-make-dealer voor reparaties. Verwacht om out-of-pocket betalen voor het onderhoud gerelateerde items, zoals olie verversen, banden of remmen onderhoud en distributieriem vervangen. Voor nieuwe auto's, is de lengte van de garantie beschreven in de handleiding van uw eigenaar. Als u een gebruikte auto hebt, bent u nog steeds gedekt door de fabriek van de fabrieksgarantie, zelfs als u niet de eerste eigenaar. Een zelfde-make-dealer kan u met fabrieksgarantie dekking gegevens van het voertuig.

Uitgebreide Garanties

Twee types van uitgebreide garanties beschikbaar zijn; een aandrijflijn of bumper-to-bumper dekking. Denk aan de items die deze garanties te dekken om te bepalen welke aftrekbaar is het meest voordelig. Een powertrain garantie dekt de belangrijkste onderdelen van de motor en de transmissie, maar geen onderhoud gerelateerde items. Een bumper-to-bumper garantie voegt dekking interieur artikelen van het voertuig, maar ook exclusief onderhoud gerelateerde items of lichaamswerk. Een hoger eigen risico kan gunstig zijn voor een powertrain warranty te bewijzen, zoals reparaties waarschijnlijk blijken te duur. Denk aan een lage of $ 0 aftrekbaar voor een bumper-to-bumper garantie, zoals sommige reparaties kunnen zelfs niet meer dan $ 100 euro.

aftrekbare Opties

Zorgvuldig de voorwaarden van uw aftrekbare betalingen alvorens te beslissen over die garantie te kopen verlengd. Sommige garanties kunt u nodig heeft om uw eigen risico te betalen per reparatie in plaats van per bezoek, dat kan duur bewijzen. Idealiter moet u uw eigen risico per bezoek, dat je out-of-pocket kosten beperkt te betalen. Bijvoorbeeld, als u het voertuig schade die nodig vervanging van uw waterpomp, de transmissie en de distributieriem en koos voor een $ 200 aftrekbaar had, zou je aftrekbaar kost $ 600 als je moest betalen per reparatie punt.

overwegingen

Afgezien van uw eigen risico, kan de garantie bedrijf die u nodig heeft om te betalen voor reparaties of andere bedekt items aan de voorkant. Verwachten in een claim in bij de garantie bedrijf om te zetten naar een terugbetaling te ontvangen op een later tijdstip. Veel bedrijven bieden dekking voor het slepen kosten, huurauto dienst, of reiskosten als je af te breken, terwijl buiten de stad. Het kan zijn dat je moet betalen voor een aantal reparatie-gerelateerde kosten zelf. Zo kan uw bedrijf $ 50 voor het slepen als uw voertuig afbreekt. Als u de garantie bedrag overschrijden, dan moet je zelf betalen.

Share This Post