Index / wettelijk / Wat een strafbaar Bedreiging?

Share This Post

wettelijk

Wat een strafbaar Bedreiging?

Mensen stressbestendig op verschillende manieren. Wat beïnvloedt van een persoon mindset mag geen andere persoon erg. Maar de dreiging van schade aan een persoon of eigendom, hetzij mondeling of schriftelijk, zijn waarschijnlijk iedereen stress. In d

Advertisement

Mensen stressbestendig op verschillende manieren. Wat beïnvloedt van een persoon mindset mag geen andere persoon erg. Maar de dreiging van schade aan een persoon of eigendom, hetzij mondeling of schriftelijk, zijn waarschijnlijk iedereen stress. In de wereld van het strafrecht, wordt de term "criminele bedreiging" eng gedefinieerde en vaak verwarrend. Bijvoorbeeld, daden van geweld, zoals een pistool of een mes op een persoon zijn letterlijk "criminele" en "bedreigend", maar worden meestal wettelijk omschreven als aanranding en / of de batterij, en niet onder de wettelijke definitie van strafbare vallen bedreiging.

Criminal Threat Defined

Een verklaring of actie waaruit de intentie van een persoon naar een ander schaden, en dat veroorzaakt geestelijke nood aan ontvanger de dreiging is.

eisen

Om een ​​verklaring te worden beschouwd als een crimineel bedreiging, moet de verklaring meestal schriftelijk worden ingediend. Een eenvoudige mondelinge verklaring van intentie is over het algemeen niet genoeg voor de dreiging te worden beschouwd als een misdaad, hoewel de lokale wetten zal variëren.

Chantage

Sommige jurisdicties overwegen chanteren een criminele bedreiging. Chantage is een verklaring van voorgenomen kwaad in een poging om iemands wil te overwinnen, want de bedoeling van het verkrijgen van geld van die persoon.

onjuist beschuldiging

Beschuldigen iemand van een misdrijf kan een strafbaar feit zijn. Dreigen om een ​​persoon te beschuldigen van een misdrijf omvat ook het nemen van de nodige maatregelen, zoals liegen, te zorgen dat de persoon die moet worden belast met het misdrijf. Het afleggen van verklaringen aan anderen die een bedreiging is gedaan in een poging om geld te verdienen, wanneer het niet heeft, is ook een strafbaar feit.

Bedreigingen voor Credit of Reputation verwonden

Statuten bestaan ​​die bedreigingen verbieden schuldeisers dat krediet of de reputatie van een persoon kan schaden. Als een schuldeiser een brief waarin staat dat de naam van een persoon zal worden gepubliceerd op een website of in print, tenzij de schuld is betaald stuurt, het is misdadig bedreiging.

geen Defensie

Als een persoon wordt beschuldigd van een misdaad en een andere persoon probeert te dwingen de verdachte op te treden tegen zijn eigen wil - zoals het plegen van meineed - het is een criminele bedreiging. De schuld of onschuld van de persoon die wordt bedreigd is geen verdediging.

Share This Post