Index / tech / Wat doet Zoosk Messenger Offline Mean?

Share This Post

tech

Wat doet Zoosk Messenger Offline Mean?

Zoosk is een online dating website die sociale netwerken gebruikt als een middel om verbinding voor de gebruikers. Sites zoals MySpace en Facebook laat Zoosk u samen te voegen accounts, zodat u kunt communiceren op verschillende manieren via het inte

Advertisement

Zoosk is een online dating website die sociale netwerken gebruikt als een middel om verbinding voor de gebruikers. Sites zoals MySpace en Facebook laat Zoosk u samen te voegen accounts, zodat u kunt communiceren op verschillende manieren via het internet. Een groot deel van de mededeling over Zoosk gebeurt via persoonlijke berichten of een optionele downloadbare instant messenger. U kunt chatten op sociale netwerksites en Zoosk tegelijkertijd indien gewenst. Instant messaging is beschikbaar voor alle Zoosk gebruikers, maar als je ervoor kiest om het niet te gebruiken, kunt u de functie uitschakelen via de optie Offline.

offline Status

Offline Messenger-status, de derde optie in het drop-down menu aan de onderkant van de lijst met online vrienden op de Zoosk website te selecteren, zal je lijkt offline en dus niet beschikbaar voor elk type van Zoosk messenger communicatie te zijn. Ook al heb je de optie Offline kan, dan heb je nog steeds in staat om een ​​lijst van Zoosk vrienden die beschikbaar of weg te zien.

beschikbaar Status

Wanneer de Zoosk messenger programma op uw computer is geïnstalleerd, wordt u automatisch online verschijnen, en een lijst met andere beschikbare status van Zoosk gebruikers zal verschijnen in een menu op de belangrijkste Zoosk scherm. Dit betekent dat u als beschikbaar om te chatten elke mensen die op uw lijst met vrienden zal verschijnen. Deze status kan op elk moment worden gewijzigd met de status van optie drop-down menu aan de onderkant van de online vriendenlijst.

Away Status

U kunt op de drop-down menu "Messenger Status" aan de onderkant van de online vriendenlijst om uw status op Afwezig passen. De Away-status betekent dat je online bent, maar niet wenst te Zoosk Messenger-gesprekken in die tijd in te voeren.

Status op sociale netwerken

U kunt inloggen op de Zoosk Messenger en Facebook of andere sociale netwerk boodschappers op hetzelfde moment, maar je status moet apart worden ingesteld. Als u ervoor kiest om offline op Facebook messenger verschijnen, betekent dit niet je automatisch offline op Zoosk; moet je nog steeds die status op de Zoosk website te selecteren.

Share This Post