Index / Gezondheid / Wat doet Protein Doe voor het Lichaam?

Share This Post

Gezondheid

Wat doet Protein Doe voor het Lichaam?

Eiwit is één van de drie macronutriënten, die ook vet en koolhydraten bevatten. Macronutriënten voedingsstoffen die het lichaam gebruikt in grote hoeveelheden. Ze zijn allemaal belangrijk, en hebben specifieke doeleinden. Functie Eiwit wordt door het

Advertisement

Eiwit is één van de drie macronutriënten, die ook vet en koolhydraten bevatten. Macronutriënten voedingsstoffen die het lichaam gebruikt in grote hoeveelheden. Ze zijn allemaal belangrijk, en hebben specifieke doeleinden.

Functie

Eiwit wordt door het lichaam gebruikt om verschillende redenen, maar een van de belangrijkste is de functie als bouwstenen voor spier. Dit feit leidt bij veel gewichtheffers en atleten eten van grote hoeveelheden van het elke dag.
Het wordt ook gebruikt voor hersenfunctie, celregeneratie gezondere huid en haar, en het is ook verantwoordelijk voor verhoogde immuunfunctie. Zonder het, zou het lichaam ophouden te functioneren.

misvattingen

Een van de grootste misvattingen over eiwit is hoeveel daarvan het lichaam nodig heeft. Veel gewicht trainers geloven dat ze nodig hebben 1-2 gram per pond lichaamsgewicht. Dit is veel hoger dan de gemiddelde aanbeveling. Voor een gemiddeld persoon, 0,8 tot 1 g per kg lichaamsgewicht is optimaal. (Kilogram kan worden uitgevoerd door het delen van uw gewicht worden bedacht met 2,2). Weliswaar atleten hebben meer eiwitten bij de uitoefening door sterk niveau gedurende lange tijd, maar het moet nog op de 1,2-1,8 g / kg bereik. Het lichaam kan alleen verteren zoveel tegelijk. Alles boven of boven deze grens zal ofwel worden opgeslagen als vet, gebruikt voor energie of geëlimineerd vorm van het lichaam.

types

De beste plaats om eiwitten te vinden die uit dierlijke bronnen. Dit omvat vis, kip, rund, eieren, melk, kaas en yoghurt. Er zijn ook een aantal goede vegetarische bronnen ook, met inbegrip van tofu, tempeh, edamame, noten, zaden en granen. Notenpasta zijn ook een goede bron van eiwitten, maar ze moeten met mate worden gebruikt als ze zijn hoog in vet ook.

Kenmerken

De lage-eiwit dieet wordt meestal uitgevoerd door mensen die aan het doen zijn een raw food of fruit snel. Het is meestal niet op lange termijn, en krijgt het lichaam net genoeg om te overleven.
De no-proteïne dieet is meestal deel uit van een georganiseerde snel waar de enige toegestane water. Dit is meestal één gezondheid of andere reden, andis onder begeleiding van een professional.
De meest populaire dieet plan is de evenwichtige voeding. Het beschikt over de juiste hoeveelheid eiwit wordt gegeten in een balans met koolhydraten en vetten.

Waarschuwing

Zorg moeten worden genomen bij de voorbereiding van eiwit. Biefstuk en kip zijn twee van de meest populaire eiwitbronnen, maar ze gaan vaak gepaard met boter, kaas of zware sauzen bij geserveerd in restaurants en bars. Ook wees op uw hoede voor alles wat diep gebakken, omdat deze items worden geladen met verzadigd vet.

expert Insight

Eiwit komt ook in poedervorm. Wei-eiwit is een van de meest populaire vormen verkocht door vele bedrijven bij reformwinkels, sportscholen en zelfs supermarkten. Altijd op de hoogte van de ingrediënten en label vorderingen bij het kopen van eiwit poeders. Sommige van deze producten kunstmatige smaken en kleuren die bijwerkingen in het lichaam kunnen veroorzaken.

Share This Post