Index / Fashion, Style & Personal Care / Wat doet Fake Gold eruit?

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Wat doet Fake Gold eruit?

U bent waarschijnlijk bekend met het gezegde "alles wat blinkt is goud." Dit is zeker waar, maar het is waarschijnlijk nooit moeilijker geweest om het verschil tussen echt en nep goud goud dan vandaag te vertellen. Er zijn vele manieren om nep g

Advertisement

U bent waarschijnlijk bekend met het gezegde "alles wat blinkt is goud." Dit is zeker waar, maar het is waarschijnlijk nooit moeilijker geweest om het verschil tussen echt en nep goud goud dan vandaag te vertellen. Er zijn vele manieren om nep goud kijken echt, en als gevolg daarvan, moet je heel zorgvuldig kijken en precies begrijpen wat u zoekt om het verschil te vertellen.

Geschiedenis

Doorheen de geschiedenis, is nep goud is gebruikt om mensen uit het bedrijfsleven oplichting en iets te maken uit niets. Niemand is immuun. In feite is de nationale bank van Ethiopiƫ ontdekte onlangs dat hij had meer dan $ 16.000.000 aan verliezen als gevolg van nep goud in de kluizen die eerder had gekocht decennia. Gelukkig zijn er een aantal manieren om het verschil tussen nep en echt goud vertellen en de vervalsingen te verbeteren, neemt de wetenschap te identificeren.

Functie

Fake goud wordt bijna altijd gebruikt als een oplichterij. Echter, het doet serveren een aantal legitieme doeleinden in de sieraden industrie, doordat juweliers te maken en items die anders onbetaalbaar voor de meeste mensen zou zijn te verkopen. In het algemeen is echter nep goud wordt gebruikt om scam mensen of bedrijven geen geld.

types

Fake goud komt in verschillende vormen. De meest voorkomende - en het moeilijkst te detecteren - zijn wanneer een andere heavy metal is verguld met 24-karaats goud. Dit maakt het lijkt erop dat het hele stuk metaal is puur goud, terwijl het in werkelijkheid slechts een dunne huid op het oppervlak is echt het edelmetaal. Ijzer pyriet, of Fool's Gold, is een veel voorkomende steen die veel mensen gebruikt om te denken was goud tijdens de dagen van de Gold Rush. Het is echter veel te hard en licht daadwerkelijk goud, en bijna iedereen weet het verschil vandaag. Mensen hebben ook voor de gek gehouden door zeer gepolijste koperpyriet of bismutiet, die beide hebben een heldere, geelachtige glans in een paar lampen.

Kenmerken

Fake gold eigenlijk is vaak glanzender dan echt goud. Echt goud, vooral wanneer het in nugget vorm, een gele, bijna wasachtige glans. Dit glans zal niet veranderen, ongeacht welk licht het is. De meeste vormen van valse goud kan glanzender of saaier kijken in verschillende lichten, en kunnen bijna zilver lijken op keer. Real goud is ook kneedbaar, terwijl typisch nep goud is hard. Fake goud is ook licht in de meeste gevallen, en zelfs plating zal niet een stuk van nep goud weegt zelfs een zevende deel van wat echt goud doet in de meeste gevallen.Identificatie

Je kunt testen of goud op verschillende manieren om te bepalen of het is het echte werk. Real goud kan worden gehamerd en zal niet breken of verliest zijn glans. Het zal gewoon plat uit. Fake goud zal onverstoorbaar behoudt zijn oorspronkelijke vorm of versplinteren. U kunt ook weegt nep goud om te zien of hij weegt zoveel als dezelfde hoeveelheid echt goud zou - een juwelier kan u hierbij helpen. Het laten vallen van het betrokken artikel in salpeterzuur laat je ook weten of uw goud is nep, als de echte gouden onaangetast blijven, maar nep goud van kleur veranderen en een groene schuim.

Waarschuwing

Wanneer u overweegt een belegging in goud, moet u een bewijs nodig dat het item dat u koopt is eigenlijk goud. Een eenvoudige certificering is bijna waardeloos in het rechtssysteem, omdat er geen manier om te bewijzen dat je jezelf niet het goud voor nep goud leverde schakelen na het goud in uw bezit gekomen. Werk met een vertrouwde juwelier of een andere deskundige om ervoor te zorgen voordat je iets koopt, krijg je het echte werk, want je hebt naast geen verhaal zodra de deal is gedaan.

Share This Post