Index / Persoonlijke financiën / Wat doet een Surrender Voorziening Mean op een lijfrente?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Wat doet een Surrender Voorziening Mean op een lijfrente?

Het primaire doel van een lijfrente is om u te voorzien van inkomsten tijdens het pensioen. Dit wordt meestal bereikt door een lange accumulatiefase gevolgd door een lange distributiefase. Aan beleggers in annuities aan te moedigen om op langere term

AdvertisementHet primaire doel van een lijfrente is om u te voorzien van inkomsten tijdens het pensioen. Dit wordt meestal bereikt door een lange accumulatiefase gevolgd door een lange distributiefase. Aan beleggers in annuities aan te moedigen om op langere termijn denken met hun investeringen, lijfrentes bevatten bepalingen in hun contracten over de overgave van het beleid. Deze overgave bepalingen bepalen hoe en onder welke voorwaarden u uw geld terug te krijgen.

Accumulatie en distributie Fasen

De accumulatie fase kan een forfaitair bedrag of een reeks betalingen. Het kan ook een periode waarin de eerdere investeringen kunnen groeien op basis van beleggingsresultaten bevatten. De distributie of uitbetaling, kunnen fase een reeks betalingen aan u, een uitkering bij overlijden of zelfs een afkoopsom zijn. Tijdens de eerste accumulatie fase, kan de lijfrente zware straffen genaamd "overgave" in rekening te brengen. Dit komt omdat het grootste deel van de kosten van de lijfrente zijn in het verkopen en tot vaststelling van de rente, die wordt geïnvesteerd in voor de lange termijn en is ontworpen om vervroegde uittreding van de fondsen te ontmoedigen.

Surrender Sancties Decline

Hoe langer je de lijfrente, de lagere, in het algemeen, de overgave straf te houden. De meeste overgave straf periodes variëren van tussen de eerste en de 10 jaar. Zowel de duur van de ambtstermijn van de straf en het percentage is afhankelijk van de emittent. Sommige hebben dalende sancties, waarbij de boete is de hoogste in het eerste jaar en daalt tot nul aan het 10e jaar.

Typische Surrender Kosten

Typisch, kan de lijfrente overgave lading beginnen bij 7 procent tijdens de eerste 12 maanden kunt u zich de lijfrente en daling tot 6 procent in het tweede jaar, 5 procent in het derde jaar en zo verder tot het nul in het achtste jaar bereikt. Dit is de reden waarom het kopen van een lijfrente moet worden gedaan na zorgvuldige afweging van de kosten en met het oog op het als een verbintenis op lange termijn.

Surrender Kosten en de Wet

Sommige staten beperken de duur van een lijfrente verkoper afkoopkosten kan opleggen. In juli 2005, New Jersey heeft een wet aangenomen waarin staat dat overgave kosten niet langer kan duren dan 10 jaar. Andere landen, zoals Utah en Washington, hebben soortgelijke wetten.

Share This Post