Index / Careers & Work / Wat doen Paramedici doen als ze op het toneel?

Share This Post

Careers & Work

Wat doen Paramedici doen als ze op het toneel?

Met ingang van 2008, ongeveer 210.000 mensen werkten als paramedici in de Verenigde Staten. Paramedici zijn vaak eerst op het toneel in noodsituaties en spelen een belangrijke rol bij het waarborgen van de patiënten krijgen de beste medische zorg. Be

AdvertisementMet ingang van 2008, ongeveer 210.000 mensen werkten als paramedici in de Verenigde Staten. Paramedici zijn vaak eerst op het toneel in noodsituaties en spelen een belangrijke rol bij het waarborgen van de patiënten krijgen de beste medische zorg.

Beoordeling

Wanneer paramedici aankomen op de plaats van een noodsituatie hun rol is in te schatten. Zij beoordelen de aard van de verwondingen van de patiënt en indien mogelijk proberen te weten te komen over eventuele reeds bestaande medische conditie van de patiënt heeft.

Immobilisatie

Typisch paramedici zal de patiënt te immobiliseren op een wervelplank en hem te vervoeren naar de ambulance.

vervoer

Tijdens de rit naar het ziekenhuis, een paramedicus blijft met de patiënt, het toezicht op de vitale functies en het nemen van actie vereist. De andere paramedische drijft de ambulance. In sommige situaties patiënten worden vervoerd in een helikopter, maar een paramedicus zal altijd aanwezig.

Aankomst

Bij aankomst in het ziekenhuis, zal paramedici de patiënt binnen te begeleiden en eventuele relevante informatie over reeds bestaande voorwaarden en de behandeling medisch personeel.

situaties

Paramedici worden opgeroepen om een ​​breed scala van situaties, zoals verkeersongevallen, bevalling, vallen en schotwonden. Sommige paramedici werken in specifieke gebieden, zoals op cruiseschepen en offshore olieplatforms.

Share This Post