Index / Onderwijs / Wat Degree Hebt u te krijgen tot een Science Museum Curator Be?

Share This Post

Onderwijs

Wat Degree Hebt u te krijgen tot een Science Museum Curator Be?

Een curator wetenschapsmuseum draagt ​​veel hoeden. Hij moet bedreven in zijn kennis van de wetenschap gerelateerde velden, een ervaren beheerder, een opvoeder en hebben een talent voor marketing. Wetenschapsmuseum curatoren toezien collecties zoals

AdvertisementEen curator wetenschapsmuseum draagt ​​veel hoeden. Hij moet bedreven in zijn kennis van de wetenschap gerelateerde velden, een ervaren beheerder, een opvoeder en hebben een talent voor marketing. Wetenschapsmuseum curatoren toezien collecties zoals stukjes asteroïde samples en interactieve tentoonstellingen dat de systemen van het lichaam te verkennen. Zij voeren de openbare dienstverlening voor de instellingen en toezicht op de restauratie van objecten. Na het voltooien van de middelbare school zijn er een aantal graden in het museum studies die u zal helpen op weg om een ​​science museum curator.

Middelbare school diploma

Hoewel een middelbare school diploma is niet een "diploma" is het verplicht om voordat een college u een zal verlenen. Als je op de middelbare school, kun je klassen die u een efficiënte wetenschapsmuseum curator zal nemen. Neem zoveel AP wetenschap klassen mogelijk te maken. Het hebben van geavanceerde wetenschap kennis voorafgaand aan het college zal helpen in uw toekomstige werkgelegenheid. Als je middelbare school heeft een astronomie club zou het voordelig zijn om aan te sluiten. Californië Temecula Valley High School astronomie club, The First Light Astronomie Club, niet alleen studenten met een diepere kennis van ons zonnestelsel, maar het geeft studenten de mogelijkheid om te netwerken met het bijwonen van leden van de gemeenschap. Astronomie clubs meestal trekken mensen met kennis die verder studenten kunnen leren en vriendschap sluiten met hen als mentor.

BA Museum Studies

Het verdienen van een BA in het museum studies is vaak een voorwaarde voor afgestudeerde werk in het veld. De Bachelor of Art in museum studies leert de geschiedenis van de verschillende soorten musea en hun filosofieën. Het leidt studenten met vaardigheden voor het museum onderwijs, administratie museum, collecties zorg, het beheer en de zorg, een tentoonstellingsruimte ontwerp en archivering management. Scholen zoals Baylor University leren deze vaardigheden in hun BA-programma en voor cursussen in decoratieve kunst, materiële cultuur, monumentenzorg en museum ethiek. Een curator wetenschapsmuseum niet alleen behoefte aan een BA om door te gaan naar graduate werk, maar de vaardigheden onderwezen in het undergraduate programma zal helpen om haar efficiënter te maken.

MA Museum and Gallery Studies

Bijna alle museum curator posities opleidingseisen van ten minste een master's degree. Degrees in museum studies zijn meer populair in het Verenigd Koninkrijk en het kan gunstig zijn voor een master in Engeland voordat u zich inschrijft in een doctoraatsprogramma na te streven. Het verdienen van een MA in Engeland zal u blootstellen aan musea op internationaal niveau. Kingston University in Londen MA in museum en galerie studies is, volgens zijn website, ideaal voor "het nastreven van creatieve, interdisciplinaire, internationale studie museum." Als een wetenschapsmuseum curator aspirant kon je de interdisciplinaire kenmerk van de mate benutten en te implementeren wetenschap in het curriculum. Deze cursus omvat het aanleren van hedendaagse vraagstukken en praktijken die zich richt op de tentoonstelling, ruimte, publiek en gemeenschappen, institutionele doel en duurzame toekomst.

Doctoraat in Museum Studies

"The Princeton Review" adviseert studenten die hopen om museum curatoren of bestuurders, worden "hoe meer onderwijs, hoe beter." Als je eenmaal op het doctoraat niveau kunt u uw Ph.D. aanpassen programma om uw toekomstige werkgelegenheid doel van curating een wetenschapsmuseum passen. Bijvoorbeeld, geen aandacht voor schilderijen of sculpturen die op de kunstmusea heeft weinig betekenis voor de wetenschap musea. In plaats daarvan je zou kunnen concentreren op het interactief onderwijs apparaten die wetenschapsmusea vaak of zich richten op verkenning van de ruimte en biologie. Zorg ervoor dat een programma is geschikt voor doctoraatsopleiding die specifiek zijn voor de wetenschap doeleinden en studies museum.

Share This Post