Index / Huis / Wat Cleaners kan gebruikt worden op een Bamboo Floor?

Share This Post

Huis

Wat Cleaners kan gebruikt worden op een Bamboo Floor?

Bamboe vloeren zijn een favoriet alternatief voor hardhouten vloeren, die dezelfde schoonheid en duurzaamheid zonder dat de zorg voor het milieu als gevolg van hardhout oogsten. Hoewel bamboe vloeren zijn over het algemeen iets meer vergevingsgezind

AdvertisementBamboe vloeren zijn een favoriet alternatief voor hardhouten vloeren, die dezelfde schoonheid en duurzaamheid zonder dat de zorg voor het milieu als gevolg van hardhout oogsten. Hoewel bamboe vloeren zijn over het algemeen iets meer vergevingsgezind dan hardhout als het gaat om de vochtigheid, kan te veel vocht of water nog steeds schade aan de vloer te veroorzaken. Hierdoor moet bamboevloer eigenaars zorgen bij het kiezen reinigingsmiddelen worden vermeden dat zuiger met grote hoeveelheden water om hun verdiepingen.

Hardhouten vloer Cleaners

De meeste schoonmakers ontworpen voor gebruik op hardhouten vloeren worden ook gebruikt op bamboe vloeren zonder problemen. No-wax vloer schoonmakers zijn het meest geschikt, omdat zij niet een wasachtige opbouw op de vloeren te verlaten en nog steeds toe te voegen glans aan de vloer materiaal. Hardhouten vloer schoonmakers met essentiële oliën kan glans en een gezonde kijk op bamboe vloeren toe te voegen als goed, vooral in gebieden met een lage luchtvochtigheid.

Geconcentreerde Floor Cleaners

Geconcentreerde Reiniger die worden gemengd met water voor gebruik zijn veilig te gebruiken op bamboe vloeren, maar zorg om het mengen van instructies nauwkeurig te volgen om ervoor te zorgen dat niet te veel water wordt toegevoegd. Als verschillende mixen instructies worden gegeven voor verschillende soorten grond, volg dan de "hardhouten vloer" instructies als een optie voor bamboe vloeren is niet aanwezig.

Specialty Floor Cleaners

Speciale Reiniger specifiek ontworpen voor gebruik op bamboe vloeren zijn ideaal voor regelmatig gebruik, maar zijn soms moeilijk voor sommige vloer eigenaren te vinden. Veel van deze reinigers bevatten soortgelijke ingrediënten om hardhouten vloer schoonmakers, hoewel het ingrediënt balans is vaak iets anders, omdat de verschillen in hout en bamboe vloeren.

Reinigingsmiddelen voor Floor-reiniging Pads en Mops

Floor-cleaning pads en moppen, zoals de Swiffer Wet-Jet en de Bona hardhouten vloer Mop worden gebruikt op bamboe vloeren, met behulp van reinigingsmiddel vullingen ontworpen voor gebruik op hardhouten vloeren. Bij het kiezen van een reinigingsmiddel als deze, voorrang aan modellen die de oplossing vernevelen in kleine hoeveelheden of in een brede straal in plaats van alleen een plas de reinigingsoplossing spuiten voor de mop pad.

Share This Post