Index / Ambachten / Wat betekent het om te draaien in Knitting?

Share This Post

Ambachten

Wat betekent het om te draaien in Knitting?

Hand-geweven kleding is leuk om te maken en warm om te dragen. Niets zegt liefde als een paar wollen sokken of een gezellig sjaal. Terwijl breien voornamelijk vlak of buisvormig zijn er technieken die kunnen worden gebruikt om het vorm zodat past het

AdvertisementHand-geweven kleding is leuk om te maken en warm om te dragen. Niets zegt liefde als een paar wollen sokken of een gezellig sjaal. Terwijl breien voornamelijk vlak of buisvormig zijn er technieken die kunnen worden gebruikt om het vorm zodat past het menselijk lichaam. Een beurt is een manier om "verkorte toeren", dat een curve te maken.

Wanneer

Gebruik een bocht in het breien bij het maken van een sok hiel, de palm van een want, een borstbeeld dart of zelfs de hals rand van een trui. Het doel van het draaien is om rijen toe te voegen aan een deel van uw project, maar niet een ander. Hierdoor kan uw afgewerkte stuk in plaats van te worden gevormd dan recht omhoog en omlaag. Omdat het menselijk lichaam heeft bochten, draaien helpt uw ​​stuk beter passen.

Hoe

Sokken hakken zijn de meest voorkomende toepassingen voor verkorte toeren. Te draaien, je letterlijk te stoppen in het midden van de rij, draai je naalden en beginnen breien in de tegenovergestelde richting. Dit laat een gat in de steken. Bij het draaien sok hakken, zul je de steek voordat de kloof en het ene na het samen breien, waardoor elk gat in het afgewerkte stuk. Blijf dit doen totdat alles wat je hebt je weg gewerkt op alle steken en daalde tot het in uw patroon nummer. Het doel is om de gebreide stof te beperken door de hiel, zodat het goed past en niet bos in je schoen.

Een andere techniek die hiaten veroorzaakt door het draaien elimineert is om de ongebreid steek slip op de naald met de reeds breien steken, wikkel het garen omheen, zet hem weer aan de linkerkant, ongebreid kant en brei dan het als normaal. Dit is de zogenaamde "wrap en turn" en elimineert de kloof ook.

Tips

Houd een gelijkmatige spanning weer breien korte rijen, ook al heb je vaak te draaien wat betekent dat het starten en stoppen rijen. Op deze manier zullen ze zien eruit als de rest van de steken van je project. Het is vooral handig uw wrap niet te trekken te strak wanneer u de rij of de steek zal niet mengen met de andere te zetten.

Share This Post