Index / Cars / Wat betekent het om een ​​Plane Boat?

Share This Post

Cars

Wat betekent het om een ​​Plane Boat?

De boten worden gebouwd aan beide verplaatsing of planerende rompen. Deze termen uit te leggen hoe de romp beweegt door het water. Begrijp het verschil tussen hen en u zult begrijpen wat het betekent om het vliegtuig een boot. verplaatsing Hulls Verp

AdvertisementDe boten worden gebouwd aan beide verplaatsing of planerende rompen. Deze termen uit te leggen hoe de romp beweegt door het water. Begrijp het verschil tussen hen en u zult begrijpen wat het betekent om het vliegtuig een boot.

verplaatsing Hulls

Verplaatsing rompen taps zachter als ze omlaag te verplaatsen in de richting van de waterlijn. Ze zijn ontworpen om water opzij te schuiven, die hen in staat stelt om beter door ruw water bewegen. Afbeelding Large vissen trawlers en cruiseschepen. Beiden maken gebruik van verplaatsing rompen.

schaven Hulls

Schaven rompen zijn ontworpen om te rijden op de bovenkant van het water als het ware. Als een boot op het vliegtuig, alleen het deel van de romp naar de achtersteven blijft in het water. Een bas boot of speedboot beweegt door het water op deze manier.

Betekenis

Het krijgen van een boot op het vliegtuig vereist dat u de boot veel gas te geven totdat hij stijgt uit het water en gaat dan op de top van het, of krijgt "uit het gat. ' Zodra de boot is op het vliegtuig, het vereist minder energie om het daar te houden. Schaven rompen zijn ook sneller dan de verplaatsing rompen.

Share This Post