Index / Huisdieren / Wat betekent het als je Parkieten Voortdurend hun vleugels Stretch?

Share This Post

Huisdieren

Wat betekent het als je Parkieten Voortdurend hun vleugels Stretch?

Wanneer je een mens die zich uitstrekt zijn ledematen te zien, kun je aannemen dat hij op het punt om te gaan voor een joggen of hij slechts een paar uur opgesloten in een compacte auto doorgebracht. Parkieten strekken regelmatig hun vleugels, ook, m

Advertisement

Wanneer je een mens die zich uitstrekt zijn ledematen te zien, kun je aannemen dat hij op het punt om te gaan voor een joggen of hij slechts een paar uur opgesloten in een compacte auto doorgebracht. Parkieten strekken regelmatig hun vleugels, ook, maar niet altijd om dezelfde redenen als mensen. Wing uitrekken is vaak een teken van een vogel in een vreugdevolle geesten.

Vrolijk Gevoelens en Gloeiende Gezondheid

Als uw parkiet strekt zijn vleugels uit een stuk, kan dit betekenen dat hij altijd in een vrolijke stemming - goed voor hem en goed voor je. Als u uw parkiet merkt strekt zijn benen en vleugels tegelijk, zou hij het uiten van gevoelens van kracht en energie. Parkieten doen dit door uit te rekken aan de ene kant van hun lichaamsbouw en direct daarna verhuizen naar de andere kant. Ze soms zelfs hun vreugde te tonen door strekken hun vleugels omhoog.

Afkoelen

Parkieten - en papegaaien in het algemeen - rekken vaak door simpelweg het verhogen van hun vleugels in de lucht. Als u uw parkiet dit te doen vaak, kon hij worden die zich uitstrekt tot zijn spieren een beetje bewegen en stam, vergelijkbaar met wat je doet te minimaliseren. Ze doen soms wanneer ze het gevoel heet, ook als koelmethode. Als uw parkiet dit veel in warm of heet weer doet, kan het uw cue om iets over de temperatuur in zijn leefomgeving te doen. Zonnesteek is een ernstig gevaar voor de vogels, dus altijd zorgvuldig controleren temperatuur en niet ooit toestaan ​​dat het een onveilige punt te komen.

ontspannende

Stretching voelt geweldig om mensen, en dit geldt ook voor parkieten. Als uw parkiet is schijnbaar voortdurend strekt zijn vleugels, zou de redenering iets eenvoudigs als dat het aangenaam en rustgevend, niets meer en niets minder voelt.

Ziekte

Als u uw parkiet observeren iets buitengewoons te doen op een frequente basis, neem hem mee naar een aviaire dierenarts onmiddellijk, omdat het een teken van ernstige ziekte zou kunnen zijn, mogelijk als gevolg van het koelen. Afgezien van buitensporige stretching gedrag, wees alert op andere mogelijke indicaties van elke ziekte bij vogels, waaronder onregelmatige ademhaling, gezwollen verenkleed, verminderde eetlust, overmatig geeuwen en gebrek aan interactie of reactie op de menselijke wezens rond. Roep onmiddellijk de dierenarts zorg voor uw kostbare huisdier als je pick-up op een van deze symptomen.

Share This Post